Έφυγε από τη ζωή ο φιλέλληνας αντιπρόεδρος του ASTA Robert Duglin|Νέο Δ.Σ. στον σύλλογο

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΦΟΡΕΙΣ

Φτωχότερη είναι η τουριστική-ταξιδιωτική βιομηχανία με τον θάνατο του Bob Duglin, αντιπροέδρου του Αμερικανικού Συλλόγου Ταξιδιωτικών Πρακτόρων (ASTA) και λάτρη της Ελλάδας.

Ο Bob Duglin, πέθανε την Κυριακή, στο σπίτι του, στο Ft Lauderdale, της Φλόριντα. Ο πρόεδρος & διευθύνων σύμβουλος του ASTA, Zane Kerby, αποχαιρετώντας τον, είπε: “Ο Bob κάθισε στο ανώτατο αξίωμα της ASTA τα τελευταία οκτώ χρόνια και ήταν θετικός και συνεισφέρων σε όλες τις πρωτοβουλίες της ASTA …Πάντα έτοιμος να βοηθήσει, ο Bob ανέβασε τα μανίκια του κατά τη διάρκεια της πανδημίας. …Ο ξαφνικός του χαμός toy αφήνει ένα τεράστιο κενό στην καρδιά του ASTA. Θα μας λείψεις, αδερφέ”.

Εν τω μεταξύ, ο Αμερικανικός Σύλλογος Ταξιδιωτικών Πρακτόρων (ASTA) ανακοίνωσε τους νεοεκλεγέντες  συμβούλους στο Διοικητικό Συμβούλιό του, οι οποίοι θα ξεκινήσουν επίσημα τη διετή θητεία τους, τον επόμενο μήνα, μετά την Παγκόσμια Συνέλευση του ASTA, στο Σικάγο.

Υπήρχαν δεκατρείς υποψήφιοι που “αγωνίστηκαν” για πέντε ανοιχτές θέσεις στο Διοικητικό Συμβούλιο. Αυτοί είναι:

• Kelly Bergin, πρόεδρος OASIS Travel Network
• Roger Block, πρόεδρος Travel Leaders Network
• Kareem George, Principal Culture Traveller LLC
• Vanessa McGovern, συνιδρύτρια & διευθύντρια Πωλήσεων του Gifted Travel Network
• Patricia Thorington, διευθυντής του Plaza Travel (εκλέγεται για δεύτερη θητεία)

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ASTA καλωσορίζει, επίσης, τη Rhonda Shumway, πρόεδρο TerraMar Travel, Inc ως τη νέα διευθύντρια Δικτύου Μικρών Επιχειρήσεων, τον Deb Belchak, πρόεδρο Lazy Dayz Travel LLC και τη Lynda Phillippi, ιδιοκτήτρια Renaissance Travel.

“Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του ASTA, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους για τη συμμετοχή τους στις φετινές εκλογές», δήλωσε ο Dave Hershberger, πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου.  Για να προσθέσει:”Φέτος σχεδόν διπλασιάσαμε τον αριθμό των ταξιδιωτικών συμβούλων που ψήφισαν στις εκλογές μας. Συμμετείχαν σχεδόν 1.900 επιλέξιμα μέλη, το υψηλότερο ποσοστό συμμετοχής τα τελευταία χρόνια. Θέλω να συγχαρώ όλους όσους αφιέρωσαν χρόνο και προσπάθεια για την υποψηφιότητά τους και ανυπομονώ να καλωσορίσω τα νεοεκλεγέντα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και να ευχαριστήσω τα παλαιότερα μέλη μας”.

ksd
adv
Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *