Φωτό: En ΛΕΥΚΩ

Απεβίωσε ο ροδίτης τουριστικός πράκτορας Τσαμπίκος Χατζημιχάλης

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΦΟΡΕΙΣ

Απεβίωσε ο γνωστός τουριστικός πράκτορας Τσαμπίκος Χατζημιχάλης.

O Τσαμπίκος Χατζημιχάλης, ήταν ένας από τους πλέον γνωστούς και καταξιωμένους τουριστικούς πράκτορες της Ρόδου και συνέδεσε το όνομά με την ανάπτυξη του θαλάσσιου τουρισμού του νησιού και την κρουαζιέρα θεμελιώνοντας ισχυρές βάσεις για την εξέλιξή της μέχρι σήμερα.

Σε συλλυπητήριο μήνυμά του ο δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Β. Καμπουράκης για την απώλεια του Τσαμπίκου Χατζημιχάλη, αναφέρει: “Με βαθιά θλίψη αποχαιρετάμε τον Τσαμπίκο Χατζημιχάλη, έναν από τους πλέον σημαντικούς και δραστήριους ανθρώπους του ροδίτικου τουρισμού.

Η πολύχρονη επαγγελματική διαδρομή του ως τουριστικός και ναυτιλιακός πράκτορας άφησε μεγάλο θετικό αποτύπωμα στην τουριστική ανάπτυξη της Ρόδου μας, ειδικά στους τομείς του θαλάσσιου τουρισμού και της κρουαζιέρας όπου και διακρίθηκε για τις σπουδαίες επιτυχίες του.

Στην οικογένεια, τους φίλους του και στην Ένωση Τουριστικών Γραφείων Δωδεκανήσων που υπηρέτησε με ευθύνη και συνέπεια εκφράζω τα πλέον ειλικρινή συλλυπητήριά μου”.

Ο πρόεδρος, το διοικητικό συμβούλιο και τα μέλη της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Δωδεκανήσου, σε ανακοίνωσή τους εκφράζουν “τη βαθιά θλίψη τους για την απώλεια του Τσαμπίκου Χατζημιχάλη, τουριστικού πράκτορα και ναυτικού πράκτορα από τα ενεργότερα μέλη της Ένωσης μας διατελώντας Γενικός Γραμματέας και μέλος του ΔΣ, που έφυγε σήμερα από κοντά μας.

Ο Τσαμπικός Χατζημιχάλης ήταν από τα εκλεκτά μέλη της κοινωνίας μας και είχε διατελέσει από τους σημαντικότερους παράγοντες για την ανάπτυξη του θαλάσσιου τουρισμού και ειδικότερα της κρουαζιέρας στη Ρόδο.

Η Ένωση εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του”.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *