Έφυγε από την ζωή ο Μπάμπης Μωραΐτης

ΦΟΡΕΙΣ

Απεβίωσε ο γενικός γραμματέας του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών Μπάμπης Μωραΐτης.

Η Διοικητική Επιτροπή του ΕΒΕΑ  συγκλονισμένη από τον απροσδόκητο θάνατο του Γενικού Γραμματέα Μπάμπη Μωραΐτη συνήλθε σε έκτακτη δια περιφοράς συνεδρίαση και αποφάσισε ομόφωνα την έκδοση του ακόλουθου ψηφίσματος:

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών τιμώντας  τη μνήμη του διακεκριμένου επιχειρηματία και εξαίρετου ανθρώπου Μπάμπη Μωραΐτη, που υπηρέτησε στο ΕΒΕΑ ως εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ. από το 2006, ενώ από το 2017 μέχρι σήμερα διατέλεσε Γενικός Γραμματέας, συνδέοντας την πολύχρονη και πετυχημένη θητεία του, τόσο με την ιστορία και πορεία του ΕΒΕΑ, όσο και με την σημαντική προσφορά του στον επιμελητηριακό θεσμό, στο πλευρό των επιχειρήσεων, των εργαζομένων και όλων των στελεχών του Επιμελητηρίου, αποφασίζει:

  • Να υποσταλεί η σημαία του Επιμελητηρίου στα γραφεία του ΕΒΕΑ Ακαδημίας 7
  • Να παραστεί σύσσωμη η Διοικητική Επιτροπή του ΕΒΕΑ στην εξόδιο ακολουθία
  • Να κατατεθεί στεφάνι στη μνήμη του εκλιπόντος
  • Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην πρώτη τακτική συνεδρίαση της Διοικητικής Επιτροπής και του Διοικητικού Συμβουλίου
  • Να γίνει η κηδεία του με δαπάνες του ΕΒΕΑ
  • Να διατεθεί το ποσό των δέκα χιλιάδων (10.000) ευρώ σε ευαγή ιδρύματα καθ’ υπόδειξη της οικογένειάς του
  • Να εκφράσει τη βαθιά θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια προς την οικογένεια του εκλιπόντος
  • Το ψήφισμα να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου μας και να δοθεί προς δημοσίευση στον τύπο (έντυπο και ηλεκτρονικό)

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024 και ώρα 12:00 από το B’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Ο Μπάμπης Μωραΐτης σπούδασε οικονομικά στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ενώ μετεκπαιδεύτηκε στο «Banking & Finance» και απέκτησε την άδεια χρηματιστή από τον Αμερικάνικο Οργανισμό NFA. Το 1998 απέκτησε την άδεια χρηματιστή από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Κατέχει πιστοποίηση Μεσίτη Ασφαλίσεων και Αντασφαλίσεων από την Τράπεζα της Ελλάδος. Από το 1986 δραστηριοποιείται στο χρηματοπιστωτικό και ασφαλιστικό χώρο. Έχει διατελέσει Διευθύνων Σύμβουλος & Πρόεδρος της ΜΙ & ΚΑΠΠΑ ΑΕΕΔ ενώ είναι σήμερα Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της M & S Insurance Brokers και Διευθύνων Σύμβουλος της Elysee Insurance Brokers.

Η οικογένεια του ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ και προσωπικά σαν μέλος του ΔΣ του ΕΒΕΑ, με συνεργασία από το 2011 με τον εκλιπόντα, εκφράζουμε την βαθύτατη θλίψη και τα βαθύτατα συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
Κωνσταντίνος Στ. Δεριζιώτης

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *