EHMA: Στο Lugano της Ελβετίας το 47ο συνέδριο του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Διευθυντών Ξενοδοχείων

ΔΙΕΘΝΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΦΟΡΕΙΣ

Το 47ο συνέδριο του EHMA θα πραγματοποιηθεί στο Lugano της Ελβετίας από τις 20 έως και τις 22 Μαρτίου 2020 στο ξενοδοχείο Splendide Royal. Το θέμα της φετινής διοργάνωσης θα φέρει τον τίτλο “It’s all about Passion”.

O Πρόεδρος της διοργανωτικής Επιτροπής και γενικός διευθυντής του ξενοδοχείου Splendide Royal,Giuseppe Rossi, δηλώνει: “Το πάθος μας κινεί να πετύχουμε υψηλούς στόχους, ενισχύει τη δημιουργικότητα και επιτρέπει την απόκτηση καλύτερων ικανοτήτων. Πέραν του γοήτρου το επάγγελμα του γενικού διευθυντή ενός ξενοδοχείου απαιτεί πολλές ώρες εργασίας. Δεν υπάρχουν διακοπές ή σαββατοκύριακα για ξεκούραση. Μόνη μας ανταμοιβή είναι η ικανοποίηση των πελατών”.

Η πιο σημαντική στιγμή της διοργάνωσης θα είναι η “εκπαιδευτική μέρα” με ομιλίες από πετυχημένους επαγγελματίες και διαδραστικές συνεδρίες. Το δείπνο γκαλά στο ξενοδοχείο Splendide Royal θα αποτελέσει το τέλειο υπόβαθρο για την ανακοίνωση των νικητών των βραβείων του καλύτερου Γενικού Διευθυντή Ευρωπαϊκού Ξενοδοχείου για το 2019 (European Hotel Manager of the Year), καθώς και του Βραβείου Βιωσιμότητας 2020 από την Diversey, το οποίο θα λάβει το καλύτερο αειφόρο project της χρονιάς.

Καθώς ο σύνδεσμος μεγαλώνει όλο και περισσότερο, κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης θα παρουσιαστούν και επίσημα τα νέα μέλη του, 3 από τα οποία θα είναι και οι νικητές του προγράμματος επαγγελματικής ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Κορνέλ της Νέας Υόρκης. Ο σύνδεσμος, επίσης, επιθυμώντας να κάνει ένα “άνοιγμα” στη νέα γενιά έχει δημιουργήσει την ομάδα Young EHMA, η οποία αποτελείται από νεαρούς ξενοδόχους, που έχουν εισηγηθεί από διάφορα τμήματα του συνδέσμου και θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν στο ετήσιο αυτό συνέδριο. Η ημέρα θα τελειώσει με το Κοκτέιλ Καλωσορίσματος στο ξενοδοχείο Hotel Villa Principe Leopoldo, το οποίο κάποτε ήταν μια πριγκιπική κατοικία, που προσφέρει μια πανοραμική θέα της λίμνης Lugano και των ιταλοελβετικών οροσειρών.

Το ετήσιο συνέδριο του EHMA θα αποτελέσει την τέλεια ευκαιρία για να ανακαλύψουν οι συμμετέχοντες το Lugano, μια πόλη στο καντόνι Ticino, που έχει πάρει την ονομασία της από την ομώνυμη λίμνη και περικλείεται από τις οροσειρές Salvatore και Brè. Η πόλη διαθέτει μια μεσογειακή ατμόσφαιρα και υπο-τροπικό κλίμα. Διακρίνεται κυρίως για τις γαστρονομικές της επιλογές και την παραγωγή κρασιού, οι οποίες είναι υψηλοτάτου επιπέδου. Τα ξενοδοχεία που θα φιλοξενήσουν το συνέδριο θα είναι τα Hotel Splendide Royal, Grand Hotel Villa Castagnola, Swiss Diamond Hotel, Villa Principe Leopoldo και Lugano Dante Center.

Το ξενοδοχείο Splendide Royal Lugano είναι ένα 5 αστέρων ξενοδοχείο, που έχει κατασκευαστεί το 1887. Διαθέτει κομψή επίπλωση, εκλεπτυσμένη κουζίνα και ένα προσωπικό 100 ατόμων που εγγυάται εξατομικευμένες υπηρεσίες. Ο σεφ του εστιατορίου “I Due Sud” ετοιμάζει γεύματα, που συνδυάζουν τις γεύσεις της Ελβετίας και της Νότιας Ιταλίας. Το Spa Splendide Lifestyle διαθέτει πισίνα, αυλή για ηλιοθεραπεία, γυμναστήριο, σάουνα και λουτρά με ατμό.

Η διοργανωτική επιτροπή του 47ου Συνεδρίου του EHMA  απαρτίζεται από τους : Giuseppe Rossi (Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής του ξενοδοχείου Splendide Royal); Gastone Di Domenico (Γενικός Διευθυντής του ξενοδοχείου Swiss Diamond Hotel); Carlo Fontana (Γενικός Διευθυντής του ξενοδοχείου Lugano Dante Center); Barbara Gibellini (Γενική Διευθύντρια του ξενοδοχείου Villa Principe Leopoldo); Massimiliano Ferrara ( RM Grand Hotel Villa Castagnola); Raimondo C. Sartorio (MD Parco San Marco Hotels & Beach Resort). Mε τη σημαντική υποστήριξη των Ivan Zorloni (Γενικός Διευθυντής του ξενοδοχείου Grand Hotel Villa Castagnola); Lorenzo Pianezzi (Πρόεδρος του ξενοδοχείου Suisse Ticino); Antonella Archidiacono (Υπεύθυνη Πωλήσεων και Μάρκετινγκ του ξενοδοχείου Grand Hotel Villa Castagnola); Emanuele Di Pasquale (Υπεύθυνος και Πωλήσεων και Μάρκετινγκ του ξενοδοχείου Splendide Royal).

Έχοντας ιδρυθεί το 1974 από ένα πλήθος υψηλόβαθμων στελεχών ξενοδοχείων, o  Ευρωπαϊκός Σύνδεσμος Διαχειριστών Ξενοδοχείων, γνωστός και ως EHMA (European Hotel Managers Association) απαρτίζεται από διαχειριστές και γενικούς διευθυντές που επιδιώκουν να βελτιώσουν τον επαγγελματισμό στον κλάδο, με στόχο να παρέχουν τέλειες και καινοτόμες λύσεις στους πελάτες. Σήμερα ο σύνδεσμος αποτελείται από 400 μέλη, που αντιπροσωπεύουν 29 ευρωπαϊκά κράτη, 300 ξενοδοχεία, 85.000 δωμάτια και 65.000 εργαζομένους.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *