Εκπαιδευτική Συνεργασία του τομέα Τουριστικών Επαγγελμάτων του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΔΕΛΤΑ 360 με τον Όμιλο Aldemar Resorts  

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης των εγκαταστάσεων και του εργαστηριακού εξοπλισμού του, ο τομέας Τουριστικών Επαγγελμάτων του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 εμπιστεύθηκε τον Όμιλο Aldemar Resorts για την ανακατασκευή των εργαστηρίων του σε τέσσερις εκπαιδευτικές δομές.

Συγκεκριμένα, ο  Όμιλος Aldemar Resorts ανέλαβε την ανακατασκευή και προσομοίωση ενός ξενοδοχειακού δωμάτιου στις εκπαιδευτικές δομές του Ομίλου ΔΕΛΤΑ 360, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Καλαμάτα, ώστε οι σπουδαστές να εκπαιδεύονται σε πραγματικές συνθήκες και να εξοικειώνονται με αυτές. Παράλληλα, οι πρωτοετείς σπουδαστές των συγκεκριμένων παραρτημάτων εκπαιδεύονται και στην έννοια της στολής, της σπουδαιότητας της επαγγελματικής εμφάνισης ειδικά στον κλάδο της φιλοξενίας φορώντας τις ειδικά σχεδιασμένες στολές που προμηθεύτηκαν από τον Όμιλο Aldemar Resorts.

Ο Όμιλος Aldemar Resorts, με 35 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στον χώρο της φιλοξενίας, αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εγχώριες ξενοδοχειακές αλυσίδες στην Ελλάδα συνολικής δυναμικότητας 2.214 κλινών και απασχολεί 1.400 εργαζομένους. Οι ξενοδοχειακές του μονάδες βρίσκονται σε στρατηγικής σημασίας προορισμούς και διακρίνονται τόσο για το επίπεδο και το εύρος των υπηρεσιών που προσφέρουν, όσο και για τη φιλοξενία τους. 

Η πρωτοβουλία αυτή επιβεβαιώνει την προσήλωση της Ανώτερης Σχολής ΔΕΛΤΑ 360 στην παροχή εκπαίδευσης υψηλής ποιότητας, έχοντας ως εκπαιδευτικό συνεργάτη έναν επιφανή όμιλο όπως ο Όμιλος Aldemar Resorts, ο οποίος αφήνει την δική του σφραγίδα στην ανάπτυξη των νέων επαγγελματιών του τουρισμού.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *