electrolux Ecole

Η Electrolux Professional, επίσημος συνεργάτης των νέων επιβλητικών εγκαταστάσεων της Πανεπιστημιούπολης École Ducasse-Paris Campus

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η Electrolux Professional, ένας από τους παγκοσμίως κορυφαίους προμηθευτές στους τομείς της Εστίασης, Ροφημάτων – Ποτών και Καθαρισμού Ιματισμού για επαγγελματίες χρήστες, ανακοινώνει μια μακροχρόνια συμφωνία συνεργασίας με την Πανεπιστημιούπολη École Ducasse-Paris Campus, την παγκοσμίως αναγνωρισμένη  σχολή στην εκπαίδευση μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, που ιδρύθηκε από τον Chef Alain Ducasse.

Η αποκλειστική συνεργασία με την Πανεπιστημιούπολη École Ducasse – Paris Campus είναι το αποτέλεσμα μιας μακροχρόνιας σχέσης με το εστιατόριο Ducasse, το οποίο έχει αποδείξει τη δέσμευσή του στις λύσεις για την κουζίνα που προσφέρει η Electrolux Professional, όπως επίσης από πολύ παλιά θερμός  υποστηρικτής της εμβληματικής χειροποίητης κουζίνας Molteni, η οποία έχει εγκατασταθεί στα πιο αξιόλογα έργα σε όλο τον κόσμο, όπως στο ηλεκτρικό σκάφος-εστιατόριο Ducasse sur Seine, στο Alain Ducasse του Morpheus, στο Macau, στο Esterre του Palace Hotel Tokyo και στο Beige του Τόκιο.

“Αυτό είναι ένα συναρπαστικό ταξίδι που ξεκινάμε μαζί με την École Ducasse – Paris Campus, μια συνεργασία που μας γεμίζει περηφάνεια καθώς αποτελούμε κομμάτι αυτής”, τονίζει ο Philippe Zavattiero, Senior Vice President Commercial Organization Europe.

“Είναι επίσης μια εξαιρετική ευκαιρία για την Electrolux Professional να δείξει την ικανότητά μας ως πάροχος υψηλής ποιότητας λύσεων για την κουζίνα. Με αυτήν την αποκλειστική συνεργασία, μπορούμε να προωθήσουμε το  OnE επιθυμητό εμπορικό σήμα που ξεκλειδώνει μεγάλες μελλοντικές επιχειρηματικές δυνατότητες”, προσθέτει η κα Esther Staskiewicz, Vice President Global Marketing.

Επακόλουθο της συνεργασίας είναι η νέα Πανεπιστημιούπολη École Ducasse στο Παρίσι. Από την ίδρυσή του το 1999, η École Ducasse έγινε διεθνώς γνωστή ως εκπαιδευτής στο χώρο της μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, καθοδηγούμενη από το όραμα και την ενέργεια του εμβληματικού σεφ Alain Ducasse. Σήμερα,  η École Ducasse είναι μέλος της Sommet Education, της κορυφαίας ομάδας εκπαίδευσης φιλοξενίας και μαγειρικής τέχνης.

Η νέα επιβλητική Πανεπιστημιούπολη της École Ducasse στο Παρίσι-Meudon, στη Γαλλία, καταλαμβάνει μια ειδικά σχεδιασμένη εγκατάσταση σε έκταση 5.000 τετραγωνικών μέτρων, η οποία θα γίνει το παγκόσμιο πρότυπο για την εκπαίδευση σε μαγειρικές και ζαχαροπλαστικές τέχνες εξοπλισμένη με υπερσύγχρονο εξοπλισμό στις κουζίνες της από την Electrolux Professional, συμπεριλαμβανομένων πολλών κουζινών και Rotisseries από την Molteni και μπλοκ οριζόντιας μαγειρικής της κορυφαίας σειράς thermaline.

ksd Electrolux Professional
adv

“Πάντα προσπαθούσα να μεταφέρω το όραμά μου στην μαγειρική και ζαχαροπλαστική τέχνη. Μοιράζομαι την τεχνογνωσία μου με όλους τους νέους που θέλουν να μάθουν, με αυτούς που αλλάζουν καριέρα αλλά και τους επαγγελματίες που επιθυμούν να ενισχύσουν τις δεξιότητές τους, έχοντας ένα μόνο ρητό στο μυαλό μου: την αριστεία στην πράξη”, τονίζει ο Chef Alain Ducasse. “Έζησα ένα παρόμοιο όραμα στο παρελθόν κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μου με την Electrolux Professional, επομένως χαίρομαι που προσφέρω excellence στον γαστρονομικό κόσμο που υποστηρίζεται από αυτήν τη συνεργασία”.

Η τετραετής συμφωνία συνεργασίας, θα προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία στην Electrolux Professional, να χρησιμοποιήσει αυτόν τον νέο εμβληματικό γαστρονομικό προορισμό της École Ducasse και να αφουγκραστεί  τις εμπειρίες και τις ανάγκες των πελατών της, κάτω από το εμπορικό σήμα της Electrolux Professional και την πλατφόρμα OnE που παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις με την ευρεία γκάμα προϊόντων που κατέχει, στο χώρο της φιλοξενίας.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *