©ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η Ελλάδα best seller στις πωλήσεις της PTC στο Ην. Βασίλειο

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η Ελλάδα βρίσκεται στη δεύτερη θέση, πίσω από την Ισπανία σε πωλήσεις της Personal Travel Consultants (PTC) σε συνεργασία με την Blue Bay Travel, στο Ηνωμένο Βασίλειο, για τις καλοκαιρινές διακοπές του 2023.

Η PTC είδε τις συνολικές πωλήσεις μεταξύ Ιανουαρίου-Μαρτίου να αυξάνονται κατά 60% σε σχέση με την ίδια περίοδο του 2019, με την Ισπανία να αντιπροσωπεύει το 11,5% όλων των κρατήσεων το πρώτο τρίμηνο του έτους και την Ελλάδα να έχει τη δεύτερη μεγαλύτερη επίδοση, αντιπροσωπεύοντας σχεδόν το 10% όλων των κρατήσεων τους τρεις πρώτους μήνες του 2023.

Τρίτη στη λίστα με τις καλύτερες πωλήσεις είναι οι κρουαζιέρες, με τα δρομολόγια της MSC Cruises στη Βόρεια Ευρώπη από το Σαουθάμπτον να βρίσκονται στην πρώτη θέση στην κατηγορία.

Η PTC λέει ότι μόλις είχε την καλύτερη επίδοση πρώτου τριμήνου μέχρι στιγμής, πραγματοποιώντας πολλές συναλλαγές υψηλής αξίας, συμπεριλαμβανομένης μιας μεγάλης κράτησης αξίας 79.000 λιρών για την Καραϊβική.

Σε δηλώσεις της η διευθύντρια πωλήσεων της PTC, Abbie Heaton, είπε: “Με βάση την αναζωπύρωση της δημοτικότητας που παρατηρήθηκε για πρώτη φορά τον Μάρτιο του 2022, τους τελευταίους δύο μήνες η κρουαζιέρα αποτέλεσε και πάλι κορυφαία επιλογή για τους πελάτες μας, με τα ταξίδια της MSC στη Βόρεια Ευρώπη από το Σαουθάμπτον να καταλαμβάνουν την πρώτη θέση για τις διακοπές με τις περισσότερες κρατήσεις συνολικά, ενώ η κρουαζιέρα κατέχει επίσης την τρίτη θέση, πίσω από την Ισπανία και την Ελλάδα, στους προορισμούς με τις περισσότερες κρατήσεις. Οι εταιρίες κρουαζιέρας συνεχίζουν να προσφέρουν σημαντικά κίνητρα για τους πράκτορες, καθώς και εξαιρετικά ανταγωνιστικές προσφορές για τους πελάτες και, για πολλούς, η κρουαζιέρα συμπληρώνει επίσης το “κουτάκι” της “bucket list””.

Κατά τη διάρκεια των τριών πρώτων μηνών του έτους, η Polly Gould, κορυφαία συνεργάτης της PTC, σημείωσε ρεκόρ εσόδων ύψους 500.000 λιρών.

Σύμφωνα με την κα. Heaton, η Polly είχε μία μόνο κράτηση για τα Μπαρμπάντος αξίας 79.000 λιρών, καθώς και άλλες έξι που η καθεμία τους είχε αξία άνω των 10.000 λιρών.

Στο ίδιο μήκος κύματος, η ταξιδιωτική σύμβουλος Rebecca Bagnoli έφερε επίσης μερικές εξαιρετικές πωλήσεις, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων κρατήσεων αξίας 10.000 λιρών και άνω για ευρωπαϊκές διακοπές.

“Είδαμε το καλύτερο πρώτο τρίμηνο μέχρι σήμερα χάρη στη σκληρή δουλειά των αντιπροσώπων μας και της εσωτερικής ομάδας υποστήριξης, γεγονός που αποτελεί εξαιρετική ένδειξη της ανανεωμένης επιθυμίας για ταξίδια και της εμπιστοσύνης στις κρατήσεις μέσω των ταξιδιωτικών πρακτόρων”, κατέληξε η κα. Heaton.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *