© ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Ελλάδα και Μαγιόρκα προορισμοί αναφοράς για την TUI το φετινό Φθινόπωρο

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Με τις διακοπές στις αρχές του Φθινοπώρου να αποτελούν ολοένα και πιο δημοφιλή τάση για τους Ευρωπαίους ταξιδιώτες, τα ελληνικά νησιά και η Μαγιόρκα αναμένεται να είναι οι “μεγάλοι κερδισμένοι”, σύμφωνα με τα στοιχεία της TUI Γερμανίας.

Την τάση αυτή, αλλά και τις επιδόσεις της Ελλάδας και της Μαγιόρκα σχολιάζει ο επικεφαλής διαχείρισης προϊόντος Sun & Beach της TUI Γερμανίας, Steffen Boehnke, τονίζοντας πως λόγω της μεγάλης ζήτησης, ο κορυφαίος tour operator διευρύνει την προσφορά του για το 2023.

Η περιοχή της Μεσογείου ήταν ήδη δημοφιλής στους Γερμανούς ταξιδιώτες της TUI το 2021, και το φετινό καλοκαίρι τα ελληνικά νησιά κατέγραψαν πληρότητες 100%, ενώ η Μαγιόρκα σημείωσε νέο ρεκόρ. Ο αριθμός των κρατήσεων στο νησί των Βαλεαρίδων ήταν 10% υψηλότερος από ό,τι το 2019, που σημαίνει ότι ήταν υψηλότερος από ποτέ. Μάλιστα, τόσο στα ελληνικά νησιά, όσο και στη Μαγιόρκα δεν υπήρχε διαθεσιμότητα σε ξενοδοχειακά δωμάτια. Στο πλαίσιο, άλλωστε, αυτής της ζήτησης, η TUI διευρύνει περαιτέρω της προσφορά της για το επόμενο έτος.

Η TUI έχει, ήδη, αρχίζει να προωθεί εκπτώσεις και προσφορές για τη σεζόν του 2023, έως τις 28 Νοεμβρίου, με τον κ. Boehnke να επισημαίνει ότι οι προσφορές έγκαιρης κράτησης του our operator προσφέρουν σημαντικές εκπτώσεις και “κλειδώνουν” την τιμή.

Ειδικά για τους δημοφιλείς, καλοκαιρινούς προορισμούς, ανάμεσά τους και τα ελληνικά νησιά τονίζει ότι “όσοι εξασφαλίσουν τις διακοπές τους το 2023 εγκαίρως, θα κάνουν κράτηση στο ξενοδοχείο των ονείρων τους και θα έχουν πλήρη έλεγχο των τιμών”.

Όπως αναφέρεται οι εκπτώσεις έως τις 28 Νοεμβρίου για κρατήσεις που θα γίνουν για τη σεζόν του 2023 (από 1η Απριλίου έως 31 Οκτωβρίου 2023) μπορεί να φτάνουν έως το 40% για όλες τις κατηγορίες ταξιδιωτών, είτε πρόκειται για solo ταξιδιώτες, για ζευγάρια και οικογένειες, σε “πακέτα” που περιλαμβάνουν αεροπορικά εισιτήρια και κρατήσεις ξενοδοχείων για διαμονή τριών ή περισσότερων διανυκτερεύσεων.

Η προσφορά περιλαμβάνει ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο ξενοδοχείων των αλυσίδων Robinson, TUI Blue, TUI Magic Life, TUI Suneo, RIU Hotels και TUI Kids Club.

Τα παιδιά από δύο έως έντεκα ετών μπορούν να μείνουν δωρεάν στο δωμάτιο των γονιών τους σε επιλεγμένα ξενοδοχεία.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *