©ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η Ελλάδα στη δεύτερη θέση με τους πιο Instagramable πασχαλινούς προορισμούς | Στην 20άδα με τους ανοιξιάτικους

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Στην κορυφή με τους πιο δημοφιλείς προορισμούς το φετινό Πάσχα συγκαταλέγεται η Ελλάδα, με τη χώρα να περιλαμβάνεται παράλληλα στο Top 20 με τους πιο διαδεδομένους, ανοιξιάτικους προορισμούς εφέτος, με βάση τις αναζητήσεις στο Instagram, σύμφωνα με το DiscoverCars.com.

Η πλατφόρμα ανέλυσε 20 διαφορετικές χώρες και εξέτασε τα πιο δημοφιλή hashtags για την άνοιξη, τις ανοιξιάτικες διακοπές και τα λουλούδια, προτού συνδυάσει τα αποτελέσματα και κατατάξει τους προορισμούς ανάλογα.

Επίσης, δημιούργησε μια ξεχωριστή κατάταξη, που επικεντρώθηκε αποκλειστικά στα hashtags που σχετίζονται με το Πάσχα.

Οι κορυφαίοι, ανοιξιάτικοι προορισμοί

Στην πρώτη θέση ως ο πιο δημοφιλής ανοιξιάτικος προορισμός σύμφωνα με το Instagram τοποθετείται η Ολλανδία, με 56.767 αναρτήσεις σε όλα τα hashtags που σχετίζονται με την άνοιξη, ενώ το #DutchFlowers αποδείχθηκε ιδιαίτερα δημοφιλές αφού χρησιμοποιήθηκε σε 54.439 αναρτήσεις.

Η Ολλανδία φιλοξενεί ζωντανές πόλεις όπως το Άμστερνταμ και το Ρότερνταμ και είναι γνωστή για τα γραφικά κανάλια και τους ανεμόμυλους.

Στη δεύτερη θέση της κατάταξης βρίσκεται η Ιαπωνία. Η ασιατική χώρα συγκέντρωσε συνολικά 51.199 αναρτήσεις στο Instagram για τα hashtags που σχετίζονται με την άνοιξη. Το #JapanSpring αποδείχθηκε το πιο δημοφιλές με 36.791 αναρτήσεις, ενώ το #JapanFlowers χρησιμοποιήθηκε σε 13.946 φωτογραφίες λόγω των πανέμορφων άνθεων κερασιάς που προσφέρει η χώρα.

Στην τρίτη θέση συναντάται το Ην. Βασίλειο, με 41,250 αναρτήσεις, στην τέταρτη τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με 40,693 αναρτήσεις και η πρώτη πεντάδα ολοκληρώνεται με τον Καναδά, με 39,975 αναρτήσεις.

Η Ελλάδα τοποθετείται στην 19η θέση, με 12.951 αναρτήσεις στο Instagram που περιείχαν hashtag σχετικό με την άνοιξη. Το #SpringInGreece ήταν το hashtag που χρησιμοποιήθηκε περισσότερο για την άνοιξη με 11.020 αναρτήσεις και το #GreeceFlowers χρησιμοποιήθηκε 1.862 φορές, με τους ανθρώπους να μοιράζονται τα λουλουδάτα στιγμιότυπά τους στη χώρα, η οποία είναι γνωστή για τις παιώνιές της.

Η Ελλάδα κατατάσσεται στη δεύτερη θέση μεταξύ των δέκα περιζήτητων, πασχαλινών προορισμών, με 2,582 αναρτήσεις, με πρώτο το Ην. Βασίλειο, με 3,019 αναρτήσεις.

Οι 10 χώρες με το πιο γνωστό hashtag για το Πάσχα στο Instagram

1.Ηνωμένο Βασίλειο – #EasterUK – 3,019 αναρτήσεις
2.Ελλάδα – #EasterGreece – 2,582 αναρτήσεις
3.Αυστραλία – #EasterAustralia – 2,231 αναρτήσεις
4.Καναδάς – #EasterCanada – 1,281 αναρτήσεις
5.Ιρλανδία – #EasterIreland – 530 αναρτήσεις
6.Μάλτα – #EasterMalta – 504 αναρτήσεις
7.Σιγκαπούρη – #EasterSingapore – 443 αναρτήσεις
8.Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα – #EasterUAE – 438 αναρτήσεις
9.Νότια Αφρική – #EasterSouthAfrica – 350 αναρτήσεις
10.Ινδία – #EasterIndia – 317 αναρτήσεις

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *