Η Ελλάδα βραβεύτηκε ως ο ευρωπαϊκός προορισμός με τις καλύτερες παραλίες στη ΜΙΤΤ

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Ως ο κορυφαίος προορισμός με τις καλύτερες παραλίες στην Ευρώπη διακρίθηκε η Ελλάδα κατά την τελετή εγκαινίων της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού της Μόσχας ΜΙΤΤ. Το βραβείο παρέλαβε η υπουργός Τουρισμού, κα. Έλενα Κουντουρά, επικεφαλής της ελληνικής αποστολής στην ΜΙΤΤ.

Η Ελλάδα έχει δυναμική παρουσία στην κορυφαία αυτή έκθεση της Ρωσίας και το περίπτερο του Ε.Ο.Τ. λαμβάνει πολλά θετικά σχόλια για την εικόνα και παρουσίαση του.

Η Υπουργός Τουρισμού είχε διαδοχικές συναντήσεις με τους εκπροσώπους των κυριότερων τουριστικών ομίλων και ταξιδιωτικών γραφείων της Ρωσίας για την εξέλιξη των προγραμμάτων τους για το 2018 και για τον σχεδιασμό του 2019. Στις συναντήσεις συμμετείχαν επίσης ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Ε.Ο.Τ., κ. Χαράλαμπος Καρίμαλης, η αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Οργανσιμού, κα. Αγγελική Χονδροματίδου και ο προϊστάμενος του Γραφείου Ε.Ο.Τ. Ρωσίας & ΚΑΚ, κ. Πολύκαρπος Ευσταθίου.

Στο πλαίσιο της έκθεσης η κα. Κουντουρά παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα ρωσικά και διεθνή ΜΜΕ για την υλοποιούμενη εθνική τουριστική πολιτική και τη στρατηγική προώθησης και προβολής της Ελλάδας, με στόχο να καταστεί παγκόσμιος ελκυστικός προορισμός για τουρισμό 365 ημέρες τον χρόνο.

Αναφέρθηκε στις υψηλές επιδόσεις του ελληνικού τουρισμού, στη διαρκή άνοδο στις αφίξεις Ρώσων τουριστών, στη δυναμική ανάδειξη νέων ελληνικών προορισμών και θεματικών τουριστικών εμπειριών που προσφέρει η Ελλάδα, όπως επίσης και στην τουριστική συνεργασία στο πλαίσιο του Έτους Τουρισμού Ελλάδας- Ρωσίας 2017-2018.

Στη συνέντευξη τύπου συμμετείχαν επίσης ο πρέσβης της Ελλάδας στη Ρωσία, κ. Ανδρέας Φρυγανάς, η γενική πρόξενος της Μόσχας, πρέσβης, κα. Ελένη Βακάλη και ο κ. Πολύκαρπος Ευσταθίου.

Η κα. Κουντουρά εγκαινίασε το περίπτερο του Ε.Ο.Τ. στην έκθεση και απηύθυνε χαιρετισμό, ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκε και συνομίλησε με όλους τους συνεκθέτες, εκπροσώπους Περιφερειών και προορισμών της Ελλάδας, συμμετέχοντες φορείς και τουριστικές επιχειρήσεις.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *