emirates

Emirates: Διευρύνει συνεχώς το δίκτυο και τις υπηρεσίες της

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ

Συνεχίζει δυναμικά την επανεκκίνηση ολοένα και περισσότερων δρομολογίων, με το δίκτυό της τον Σεπτέμβριο, να καλύπτει 75 πόλεις.

Με προτεραιότητα την ασφάλεια, η Emirates επεκτείνει σταδιακά τις υπηρεσίες της, επιτρέποντας στους ταξιδιώτες να συνδέονται με ασφάλεια και βολική πρόσβαση, μέσω του Ντουμπάι, στην Αμερική, την Ευρώπη, την Αφρική, τη Μέση Ανατολή και την Ασία- Ειρηνικό.

Τελευταία προσθήκη αποτελεί η Βαρσοβία, που γίνεται η 25η ευρωπαϊκή πόλη που επιστρέφει στο δίκτυο της Emirates, προσφέροντας στους ταξιδιώτες στη Μέση Ανατολή, την Αφρική και την Ασία-Ειρηνικό, βολικές συνδέσεις μέσω Ντουμπάι με την πολωνική πρωτεύουσα.

Το αναθεωρημένο αυτό πρόγραμμα πτήσεων δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της Emirates, καλύτερων συνδέσεων μέσω Ντουμπάι σε όλο τον κόσμο και μεγαλύτερη πρόσβαση στο αναπτυσσόμενο δίκτυό της. Οι πελάτες μπορούν να κάνουν ενδιάμεση στάση ή να ταξιδέψουν στο Ντουμπάι, καθώς η πόλη έχει ανοίξει εκ νέου για τους επισκέπτες των διεθνών επιχειρήσεων και για ταξίδια αναψυχής, με ασφάλεια. Τα τεστ ανίχνευσης κορονοϊού είναι υποχρεωτικά για όλους τους εισερχομένους και διερχόμενους που φτάνουν στο Ντουμπάι (και τα ΗΑΕ), συμπεριλαμβανομένων των πολιτών των ΗΑΕ, των κατοίκων και των τουριστών, ανεξάρτητα από τη χώρα από την οποία προέρχονται.

Επιπλέον, το εμβληματικό αεροσκάφος A380, που αποτελεί αγαπημένη εμπειρία για τους ταξιδιώτες της Emirates, λόγω των ευρύχωρων και άνετων καμπινών του, έχει ξαναρχίσει να πραγματοποιεί πτήσεις σε 6 προορισμούς. Συγκεκριμένα, το δημοφιλές αεροσκάφος που είναι το μεγαλύτερο εμπορικό επιβατικό αεροσκάφος στον κόσμο, εκτελεί δρομολόγια στους παρακάτω 6 προορισμούς:

  • Λονδίνο (Διεθνές Αεροδρόμιο Χίθροου)
  • Παρίσι,
  • Κάιρο,
  • Γκουάνγκτζου,
  • Τορόντο
  • Φιλιππίνες (Διεθνές Αεροδρόμιο Clark)

Η αεροπορική εταιρεία συνεχίζει να επεκτείνει σταδιακά την ανάπτυξη των διώροφων αεροσκαφών της σύμφωνα με τη ζήτηση της αγοράς.

Η Emirates συνεχίζει να έχει ως στόχο την περαιτέρω σταδιακή αποκατάσταση του δικτύου της, για αυτό και συνεργάζεται στενά με διεθνείς και τοπικές αρχές για την υπεύθυνη επανεκκίνηση των επιβατικών πτήσεων, καλύπτοντας τη ζήτηση των ταξιδιών και δίνοντας συγχρόνως προτεραιότητα στην υγεία και την ασφάλεια των πελατών, του πληρώματος και των κοινοτήτων της.

Η EMIRATES

Η παρουσία της Emirates στην ελληνική αγορά ξεκίνησε το 1996. Τα τελευταία 24 χρόνια, η Emirates έχει προσφέρει τις μοναδικές της υπηρεσίες σε περισσότερους από 3.1 εκατομμύρια επιβάτες στην ελληνική αγορά.

Η πρώτη εταιρία που συνέδεσε απευθείας την Αθήνα με το Ντουμπάϊ, η Emirates, από το Μάρτιο του 2017 προσφέρει ακόμη τη μοναδική απευθείας, καθημερινή πτήση που συνδέει την Ελλάδα με τις ΗΠΑ 365 μέρες τον χρόνο. Οι επιβάτες που πετούν με την Emirates μπορούν να διασκεδάσουν με ταινίες και προγράμματα στα περισσότερα από 4.500 κανάλια του ice, του βραβευμένου συστήματος ψυχαγωγίας της εταιρίας. Θα μπορούν ακόμη να απολαύσουν την άριστη φιλοξενία και την προσωποποιημένη εξυπηρέτηση που προσφέρει το διεθνές, πολυπολιτισμικό πλήρωμα της Emirates.

Έχοντας ξεκινήσει τη λειτουργία της με μόλις δύο αεροσκάφη το 1985, η Emirates είναι πλέον η μεγαλύτερη διεθνής αεροπορική εταιρεία του κόσμου, με ένα δίκτυο 157 προορισμών σε 83 χώρες και περιοχές ανά τον κόσμο, το οποίο εξυπηρετείται από έναν εντυπωσιακό στόλο 269 αεροσκαφών που σήμερα αποτελείται αποκλειστικά από Boeing 777s και Airbus A380s.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *