ΕΜΚΟ Κουτελάς: Αξιόπιστες και αποδοτικές λύσεις για ξενοδοχειακές µονάδες

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ

Η ΕΜΚΟ Κουτελάς Α.Ε. έχει συνδεθεί µε επώνυµους ευρωπαϊκούς οίκους, που αντιπροσωπεύει αποκλειστικά στην ελληνική αγορά, όπως η Robot Coupe, η Santos, η Omniwash, η Roller Grill, η Expresso, κ.ά.. Η συνεπής προσφορά της εταιρίας µε προτάσεις και έξυπνες λύσεις για κάθε προϋπολογισµό, την καθιέρωσε ως µία από τις πλέον καταξιωµένες επιχειρήσεις του χώρου.

Η εταιρία δραστηριοποιείται από το 1976 στην εισαγωγή επώνυµου και αξιόπιστου εξοπλισµού µαζικής εστίασης, µε σκοπό την κάλυψη των αναγκών κάθε επισιτιστικής µονάδας στον τουριστικό κλάδο, στους χώρους ψυχαγωγίας και φιλοξενίας.

Λίγα χρόνια µετά την ίδρυσή της άρχισε να εδραιώνεται στην ελληνική αγορά, µε την αποκλειστική εισαγωγή µηχανηµάτων κορυφαίων εταιριών του εξωτερικού. Η ΕΜΚΟ Κουτελάς Α.Ε.
στεγάζεται σε ιδιόκτητο κτίριο στην Καλλιθέα, όπου βρίσκεται ο εκθεσιακός χώρος της και µέρος των αποθηκών της µε µεγάλη ποικιλία επώνυµων και ετοιµοπαράδοτων προϊόντων.

Ανταγωνιστικό της πλεονέκτηµα, άκρως σηµαντικό για την ικανοποίηση των πελατών της, είναι η διαρκής παρακαταθήκη ανταλλακτικών και το εξειδικευµένο after sales service που παρέχει µέσω των καταρτισµένων τεχνικών της.

Η διατήρηση σηµαντικών αξιών όπως η ειλικρίνεια, η συνέπεια και η προσήλωση στις ανάγκες των επαγγελµατιών οδήγησαν σε σταθερή και συνεχή ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια, που της προσέδωσαν ξεχωριστή θέση στον κλάδο.

Εργοστάσια παγκοσµίου φήµης, όπως η SANTOS (γαλλική εταιρία µε συσκευές για bar και cafe από το 1955), η ROBOT COUPE (δηµοφιλή γαλλικά πολυκοπτικά µηχανήµατα, µίξερ χειρός, cutters), η ROLLER GRILL (γαλλική εταιρία µε συσκευές για εστιατόρια και snack), η OMNIWASH (ιταλικά πλυντήρια πιάτων), η EXPRESSO (γερµανικά καρότσια και χειράµαξες µεταφοράς από αλουµίνιο), η ERRE2-GICO (ιταλικές συσκευές επαγγελµατικής κουζίνας υψηλής ποιότητας), η NTF (ιταλικές µηχανές πάγου), η MACAP (ιταλικές συσκευές για bar και cafe), η ADVENTYS (γαλλικές επαγωγικές εστίες), οι εταιρίες BRON-COUCKE και TELLIER (εργαλεία κουζίνας γαλλικής προέλευσης), η ItalStar (οικονοµικές επαγγελµατικές συσκευές) η FAGOR (ισπανικό εργοστάσιο εξοπλισµού εστίασης), η RATIONAL (γερµανικοί επαγγελµατικοί φούρνοι), έχουν επιλέξει εδώ και πολλά χρόνια τώρα την ΕΜΚΟ Κουτελάς Α.Ε. ως στρατηγικό συνεργάτη για την Ελλάδα.

Αρκετοί από τους παραπάνω οίκους διατηρούν αποκλειστική συνεργασία.

Η εταιρεία διαθέτει σύγχρονο ηλεκτρονικό κατάστηµα στην διεύθυνση www.emko.gr το οποίο ενηµερώνεται συνεχώς µε νέες πληροφορίες για όλα τα είδη εισαγωγής.
Είναι φιλικό προς όλες τις συσκευές και οι χρήστες να µπορούν να ενηµερωθούν 24 ώρες το 24ωρο για νέες αφίξεις, προσφορές, τιµές και διαθεσιµότητα σε όλους τους κωδικούς.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *