Ένα ακόμη διεθνές βραβείο για το Τhe Lesante Luxury Hotel & Spa

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Ένα ακόμη διεθνές βραβείο πρόσθεσε στη συλλογή του το Τhe Lesante Luxury Hotel & Spa. Ειδικότερα, το ξενοδοχείο κέρδισε ένα από τα Condé Nast Johansens Award of Excellence 2018, που πραγματοποιήθηκαν στις 6 Νοέμβριου 2017 στο ξενοδοχείο May Fair, Stratton St, Mayfair, Λονδίνο.

Το Condé Nast Johansens είναι μια παγκόσμια συλλογή ξενοδοχείων, προέρχεται από τους εκδότες των μεγάλων lifestyle περιοδικών Vogue, GQ, Traveller και Glamour και αποτελεί οδηγό αναφοράς για τους ανεξάρτητους ταξιδιώτες, καθώς προσφέρει έμπνευση για πολυτελή ταξίδια, ιδανικά για κάθε περίσταση.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο managing director του ομίλου Lesante Collection Luxury Hotels & Resorts, κ. Διονύσης Βυθούλκας, «φέτος προσθέτουμε ακόμα ένα βραβείο στη συλλογή μας, γεγονός που δικαιώνει τις εδώ και χρόνια προσπάθειες του προσωπικού μας για την απόλυτη προσφορά ποιοτικών υπηρεσιών για τις οποίες και το ευχαριστούμε. Ευχαριστούμε επίσης το κοινό, το οποίο για άλλη μια φορά με τις ψήφους του απέδειξε ότι μας εμπιστεύεται ως την καλύτερη επιλογή για τις διακοπές του. Τέλος, θα ήθελα να τονίσω ότι το όλο έργο μας στον Όμιλο Lesante Collection διαπνέεται από τη φιλοσοφία ανάδειξης του τουρισμού της Ζακύνθου».

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *