Ένας ακόμη βρετανικός σπεσιαλίστας tour operator στη λίστα των πτωχευμένων

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Ένας ακόμη μικρομεσαίος, βρετανικός, τουριστικός πράκτορας, ο ειδικός στις διακοπές στη Μάλτα, Belleair Holidays, προστίθεται στη μακρά λίστα των βρετανικών tour operator που έχουν κηρύξει πτώχευση.

Ο tour operatot παύει την πώληση διακοπών από σήμερα, Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου, έπειτα από περισσότερα από 40 χρόνια δραστηριότητας και τίθεται υπό εκκαθάριση.

Ο tour operator ανακοίνωση τη διακοπή λειτουργίας τους με σχετική ανακοίνωση που ανάρτησε στην ιστοσελίδα του, η οποία έχει ως εξής: “Μετά από 40 χρόνια, ήρθε η ώρα να σταματήσουμε. Θα σταματήσουμε να πουλάμε διακοπές μετά τις 31 Οκτωβρίου 2022. Ευχαριστούμε όλους τους πελάτες μας, που μας έδωσαν την ευκαιρία να οργανώσουμε τις διακοπές τους, μοιραστήκαμε πραγματικά πολλά καταπληκτικά ταξίδια μαζί. Ευχαριστούμε επίσης τους υπαλλήλους και τους συνεργάτες μας -δεν θα ήταν δυνατόν χωρίς εσάς”.

Ο Belleair Holidays ξεκίνησε αρχικά να πουλάει διακοπές στη Μάλτα, προτού αναδειχθεί σε κορυφαίο πάροχος διακοπών σε όλο τον κόσμο με διευρυμένο χαρτοφυλάκιο προορισμών, από τη Μεσόγειο έως την Άπω Ανατολή, παρέχοντας χερσαίες διακοπές, διακοπές κρουαζιέρας και εξειδικευμένες διακοπές, όπως διαμονές εμπνευσμένες από τη Formula 1″.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (CAA), η Crownshield Travel, η οποία εμπορεύονταν με τις επωνυμίες Belleair, Belleair Cruises, Chevron Air Holidays, Chevron Cruises και Malta Direct, είχε άδεια Atol για 1.500 ταξιδιώτες.

Η ίδια δήλωση εμφανίστηκε στους ιστότοπους της Chevron και της Malta Direct.

Ο Nigel Borg Cardona, συνιδιοκτήτης και διευθυντής του tour operator, δήλωσε: “Μετά από 40 χρόνια αποφασίσαμε να κλείσουμε. Όλα είναι εναντίον των μικρών επιχειρήσεων και θεωρήσαμε ότι δεν άξιζε να συνεχίσουμε. Σταματήσαμε να πουλάμε χειμερινές διακοπές πριν από λίγο καιρό, οπότε δεν έχουμε πολλούς [πελάτες στο εξωτερικό]. Είναι πολύ λίγοι. Το μόνο που κάνουμε είναι να σταματήσουμε να πουλάμε διακοπές τη Δευτέρα και μετά θα προχωρήσουμε σε εκκαθάριση”.

Μόλις έμαθε για το κλείσιμο του Belleair, ο επικεφαλής προϊόντων του OTA Cruise Circle, Mark Godden, έγραψε στο Twitter: “Αυτό είναι λυπηρό. Θυμάμαι ότι πωλούσα αρκετά όταν ξεκίνησα στον ταξιδιωτικό τομέα”.

 

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *