©ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Ένωση Ξενοδόχων Ν. Χανίων: 1η Ξενοδοχειακή Ημέρα Καριέρας 2022

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΦΟΡΕΙΣ

“Η καριέρα που ονειρευόσουν στο ξενοδοχείο ξεκινά τώρα!”, είναι το σλόγκαν της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Χανίων, για την 1η Ξενοδοχειακή Ημέρα Καριέρας 2022, που διοργανώνει το  Σάββατο, 19 Μαρτίου 2022.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί 10:00 – 17:00 στο ξενοδοχείο “ΣΑΜΑΡΙΑ” στα Χανιά και στόχος είναι να δοθεί η δυνατότητα σε όσους αναζητούν εργασία στον ξενοδοχειακό κλάδο να συνομιλήσουν απευθείας με εκπροσώπους των ξενοδοχείων της Ένωσή μας, που αναζητούν το κατάλληλο προσωπικό για τη στελέχωσή τους. Το πάθος, η σκληρή δουλειά και ο επαγγελματισμός είναι από τα πλεονεκτήματα που αναζητούν τα ξενοδοχεία μας σε κάθε υποψήφιο.

Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση, “Ελάτε να μάθετε τι μπορεί να σημαίνει για εσάς μια καριέρα σε μια ξενοδοχειακή επιχείρηση!

ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

  • Ανανεωμένο και εκτυπωμένο βιογραφικό
  • Ηλεκτρονικό πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης
  • Ταυτότητα ή διαβατήριο

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ

Για τους παρευρισκόμενους απαιτείται έγκυρο πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης . Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής στον χώρο με ταυτόχρονη τήρηση των απαραίτητων αποστάσεων και των κανόνων υγιεινής.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα 2821060540-1 ή στο e-mail :  [email protected]

Δηλώστε δωρεάν συμμετοχή

Όσοι από εσάς δεν μπορείτε να συμμετάσχετε στη συνάντηση, παρακαλούμε να υποβάλετε το βιογραφικό σας εδώ. Θα το προωθήσουμε σε όλα τα μέλη της  Ένωσής μας”.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *