Εντεκαήμερη κρουαζιέρα σε 13 ελληνικά νησιά σχεδιάζει η Plantours Cruises

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Επανέρχεται στη Μεσόγειο, μετά από απουσία κάποιων χρόνων, η Plantours Cruises, προγραμματίζοντας, μεταξύ άλλων, κρουαζιέρα στο Αιγαίο, έντεκα ημερών, με προσεγγίσεις σε 13 ελληνικά νησιά.

Ανταποκρινόμενη στους ταξιδιωτικούς περιορισμούς που εξακολουθούν να ισχύουν για ταξίδια στη Γροιλανδία, τις ΗΠΑ και τον Καναδά, η Plantours Cruises, με το πλοίο της Hamburg, προγραμματίζει κρουαζιέρες στη Μεσόγειο, το διάστημα Αυγούστου – Οκτωβρίου 2021.

Μιλώντας σχετικά ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, Oliver Steuber, είπε: “Λόγω της πανδημίας, έπρεπε να ακυρώσουμε τις εξαιρετικές διαδρομές μας στις Μεγάλες Λίμνες και κατά μήκος των ακτών της Γροιλανδίας, αντικαθιστώντας με ξεχωριστές διαδρομές στο Αιγαίο, τη Μεσόγειο και στα ανοικτά των ακτών της Γερμανίας, πριν το πλοίο μας Hamburg ξεκινήσει για την Ανταρκτική, στα μέσα Οκτωβρίου. Οι πρώτες αντιδράσεις από τους συνεργάτες μας ήταν εξαιρετικά θετικές, καθώς εξακολουθούμε να προσφέρουμε ξεχωριστά δρομολόγια και διαδρομές, σε μοναδικούς προορισμούς, που δεν προσελκύουν μαζικό τουρισμό και δεν πραγματοποιούμε ‘μπλε κρουαζιέρες'”.

ksd PRIMAGEL
adv

Η Plantours Cruises απουσίαζε από τη Μεσόγειο για πολλά χρόνια. Με την επανεκκίνηση, στις 10 Αυγούστου, από τη Σεβίλλη, οι πρώτοι επισκέπτες θα απολαύσουν τις κρουαζιέρες με το Hamburg, το μικρότερο κρουαζιερόπλοιο στη Γερμανία, χωρητικότητας 400 επιβατών, το οποίο εκσυγχρονίστηκε εκτενώς από την Blohm & Voss, την άνοιξη του 2020.

Η κρουαζιέρα “Μαργαριτάρια του Αιγαίου”,  διάρκειας 11 ημερών (21.08. έως 31.08.21), από/προς τον Πειραιά, με προσεγγίσεις σε 13 νησιά, συμπεριλαμβανομένων πτήσεων, ξεκινάει από 1.999 ευρώ σε δίκλινη καμπίνα.
Αντίστοιχα, η κρουαζιέρα “Το καλό είναι τόσο κοντά”, 6 ημερών, από το Κίελο στο Αμβούργο, το διάστημα 14 έως 19 Οκτωβρίου 2021, με προσεγγίσεις σε Μπόρνχολμ (Δανία), Στράλσουντ, Τράβενμουντ, Βόρεια Βαλτική Θάλασσα και Χέλγκολαντ, ξεκινάει από 899 ευρώ.

Η Plantours Cruises, με έδρα τη Βρέμη, διαθέτει μεγάλη εμπειρία σε κρουαζιέρες θαλάσσιες, αλλά και παραποτάμιες, τόσο εντός της Γερμανίας, αλλά και σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες. Πολλάκις βραβευμένη, η εταιρία, εκμεταλλεύεται το μικρότερο κρουαζιερόπλοιο στη Γερμανία, Hamburg.

Tagged

1 σχόλιο στο “Εντεκαήμερη κρουαζιέρα σε 13 ελληνικά νησιά σχεδιάζει η Plantours Cruises

Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *