Εντυπωσιακή άνοδος των πωλήσεων του NTK Intourist στην Ελλάδα

ΔΙΕΘΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Κατακόρυφη αύξηση σε ποσοστό 174% εμφανίζουν οι πωλήσεις του NTK Intourist στην Ελλάδα, με τον γενικό διευθυντή του, Victor Topolkaraev, να λέει με νόημα: «Έχουμε μεγάλα σχέδια για την Ελλάδα».

Πέρα, όμως, από την Ελλάδα αυξημένες είναι οι πωλήσεις του ρωσικού ταξιδιωτικού πρακτορείου, το οποίο το 2017 θα εξυπηρετήσει συνολικά πάνω από 1 εκατομμύριο τουρίστες, σε μία σειρά από αγορές: στη Βουλγαρία (47%),  στην Ιταλία (100%), στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (204%), στην Τσεχία (143%), στο Ισραήλ (142%) και στο Μαυροβούνιο (300%+).

Την ίδια στιγμή, το NTK Intourist, σχεδιάζει να στείλει πάνω από 500.000 τουρίστες στην Τουρκία, με τον Victor Topolkaraev να δηλώνει: «Μία από τις κύριες κατευθύνσεις μας είναι η Τουρκία εφέτος, εκτιμώντας πως θα ελέγχουμε περίπου το 50% της αγοράς αφίξεων στο Νταλαμάν, αφού προγραμματίζουμε να κατευθύνουμε εκεί περίπου 106.000 τουρίστες, ενώ ο συνολικός όγκος της αγοράς θα είναι περίπου 200.000. Επίσης, σχεδιάζουμε να ελέγχουμε το 20% της συνολικής αγοράς στην περιοχή της Αττάλειας».

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *