Creta Maris

Εντυπωσίασε το Creta Maris Beach Resort στην έκθεση Brussels Holiday Fair

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε το Creta Maris Beach Resort στην έκθεση «Brussels Holiday Fair», με τη συμμετοχή του σε ένα διήμερο αφιερωμένο στη γαστρονομία της Κρήτης, που διεξήχθη 2 & 3 Φεβρουαρίου, στις Βρυξέλλες, παρουσία της Υπουργού Τουρισμού, Έλενας Κουντουρά.

Creta MarisΣτο πλαίσιο της έκθεσης «Brussels Holiday Fair» το Creta Maris Beach Resort και η Περιφέρεια Κρήτης σε συνεργασία με το Γραφείο του ΕΟΤ Κάτω Χωρών διοργάνωσαν ένα διήμερο αφιερωμένο στη γαστρονομία της Κρήτης, την Παρασκευή 2 και το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου.

Creta MarisCreta MarisΤην πρώτη ημέρα ο Executive Chef Δημήτρης Μακράκης παρουσίασε δύο αγαπημένες κρητικές συνταγές με βάση το λαβράκι και το αρνί, τις οποίες οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να γευτούν.

Creta MarisΤη δεύτερη ημέρα το ξενοδοχείο προσέφερε στους επισκέπτες του περιπτέρου του ΕΟΤ καλτσούνια και ντακάκια ως κεράσματα, υπενθυμίζοντας την αξία της γνήσιας Ελληνικής φιλοξενίας και αναδεικνύοντας τον τοπικό χαρακτήρα του ίδιου του ξενοδοχείου.

«Τα αγνά, παραδοσιακά και πάνω από όλα τοπικά προϊόντα που χρησιμοποιεί το ξενοδοχείο μας σε όλα τα εστιατόριά του, είναι αυτά που κάνουν τη διαφορά και ο λόγος που οι επισκέπτες μας αγαπούν την Κρητική κουζίνα.
Creta MarisΕίμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που με την παρουσία μας σε αυτήν την ιδιαίτερη δράση, καταφέραμε να αναδείξουμε για μια ακόμη φορά τον τόπο μας, την αυθεντική μας κουζίνα και να ταξιδέψουμε τους παρευρισκόμενους μέχρι την Κρήτη!», δήλωσε ο Executive Chef του Creta Maris Beach Resort, Δημήτρης Μακράκης.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *