Εντυπωσίασε το “promo” βίντεο του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΦΟΡΕΙΣ

-Προβλήθηκε στην ΕΡΤ πριν και μετά την τελετή Αφής

Εξαιρετικές εντυπώσεις άφησε σε χιλιάδες τηλεθεατές απ’ όλη την Ελλάδα το “promo” βίντεο του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας που προβλήθηκε για πρώτη φορά σε εθνικό δίκτυο από την τηλεόραση της ΕΡΤ, πριν και μετά το τέλος της μετάδοσης της τελετής Αφής της Φλόγας για τους 24ους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου.

Το βίντεο διαμορφώθηκε για λογαριασμό του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας από την εταιρεία MTC group με την οποία έχει συνάψει σύμβαση συνεργασίας ο Δήμος. Για την υλοποίηση του οπτικοακουστικού υλικού υπήρξε μακρά συνεργασία του προέδρου της MTC group κ. Νότη Μαρτάκη και της εταιρείας του με τον πρόεδρο της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής του Δήμου, Αντιδήμαρχο κ. Χάρη Σπηλιόπουλο.

Όπως τονίζει ο κ. Σπηλιόπουλος, «είναι η πρώτη φορά που ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας εκμεταλλεύεται για την προβολή του το μεγαλύτερο γεγονός στη χώρα μας που είναι η τελετή Αφής και Λαμπαδηδρομίας. Τα οπτικοακουστικά μέσα στην εποχή μας παίζουν σημαντικό ρόλο στη διάδοση της πληροφορίας και αυτό μας οδήγησε στην πολύ καλή συνεργασία μας με μια από τις καλύτερες εταιρείες στην Ελλάδα στον τομέα της τουριστικής προβολής. Υλοποιήσαμε έτσι ένα βασικό αίτημα της Επιτροπής μας και σ’ αυτό το άρτιο αισθητικά βίντεο, εκτός από το ιερό και την πόλη της Ολυμπίας, περιλαμβάνονται οι ομορφιές του τόπου μας, εικόνες από όλα τα μέρη των Δημοτικών μας Ενοτήτων, το δρυοδάσος Φολόης, οι καταρράκτες Νεμούτας, οι παραδοσιακοί μας οικισμοί, ο αρχαιολογικός μας πλούτος και η πολιτιστική μας κληρονομιά. Είναι ένα μικρό μόνο δείγμα της δράσης της Επιτροπής μας που λειτουργεί μόλις ένα χρόνο τώρα, με τη στήριξη και του Δημάρχου μας κ. Γιώργου Γεωργιόπουλου, ο οποίος έχει όραμα για την τουριστική και πολιτιστική ανάπτυξη του Δήμου μας».

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι το βίντεο, διάρκειας 2,5 λεπτών περίπου, προβλήθηκε στην ΕΡΤ άνευ οικονομικού ανταλλάγματος, έπειτα από διαπραγμάτευση που έγινε από πλευράς του κ. Μαρτάκη με τους υπεύθυνους της δημόσιας τηλεόρασης. Επόμενος στόχος είναι να υπάρξει η δυνατότητα προβολής του βίντεο του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας και σε παγκόσμια κλίμακα.

Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *