Επανέρχεται στην Τυνησία η TUI για το Καλοκαίρι του 2018

Επανέρχεται στην Τυνησία η TUI για το Καλοκαίρι του 2018

0
tui

Η Tui επαναφέρει στα προγράμματά της από Γερμανία και Αγγλία την Τυνησία, μετά την πλήρη διακοπή το 2015, όταν τρομοκράτης άνοιξε πυρ εναντίον τουριστών στο ξενοδοχείο Imperial Marhaba Hotel στο Sousse, σκοτώνοντας 30 Βρετανούς πολίτες, όλοι πελάτες της εταιρίας.

Η Tui Ην. Βασιλείου & Ιρλανδίας επαναφέρει στο πρόγραμμά της για το καλοκαίρι του 2018 την Τυνησία με αναχωρήσεις που ξεκινούν από τον Μαίο. Η εταιρία έβαλε σε προσφορά ένα μικρό πρόγραμμα προς Hammamet προσφέροντας τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα από το Μπρίστολ, το Μάντσεστερ, το Μπέρμιγχαμ και το Γκάτουικ προς το αεροδρόμιο της Enfidha.

Το βρετανικό Υπουργείο Εξωτερικών (FCO) το 2015, συμβούλευσε να μην πραγματοποιούνται ταξίδια στην Τυνησία, σταματώντας τα προγράμματα των τουριστικών πρακτόρων του Ην. Βασιλείου. Η απαγόρευση άρθηκε τον Ιούλιο του 2017 και αρκετοί tour operators, όπως ο ανταγωνιστής της Tui, Thomas Cook, ανακοίνωσαν προγράμματα για το χειμώνα του 2018, αρχής γενομένης τον Φεβρουάριο.

Το πρόγραμμα της Tui Ην. Βασιλείου & Ιρλανδίας ξεκινάει την 1η Μαΐου και διαθέτει μόνο τρία ξενοδοχεία – όλα από το χαρτοφυλάκιο του Concept Hotel. Πρόκειται για ένα ξενοδοχείο Magic Life, με αθλητικές εγκαταστάσεις, ένα Splashworld, που διαθέτει waterparks, και ένα ξενοδοχείο Platinum.

Μιλώντας αποκλειστικά στο Travel Weekly, η διευθύντρια διανομής και κρουαζιέρας στη Βρετανία, Helen Caron, τόνισε ότι το νέο πρόγραμμα είναι μικρό και θα μεταφέρει λιγότερους από 20.000 επιβάτες στην Τυνησία αυτό το καλοκαίρι. Πρόσθεσε ότι δεν υπήρχε περιθώριο να προστεθούν περισσότερες θέσεις αυτό το καλοκαίρι, όμως το πρόγραμμα θα δώσει στην Tui μια καλή εικόνα για τη διαθεσιμότητα που θα πρέπει να έχει για τη χειμερινή περίοδο 2018-2019.

«Οι πελάτες μας από τις υπόλοιπες αγορές έχουν ταξιδέψει ήδη στην Τυνησία. Πιστεύουμε ότι υπάρχουν πελάτες στο Ην. Βασίλειο που θέλουν να προτιμήσουν και πάλι αυτόν τον προορισμό, γι’ αυτό θέτουμε σε εφαρμογή ένα μικρό πρόγραμμα για να ελέγξουμε το ενδιαφέρον που υπάρχει. Δεν θα κυκλοφορήσει στην αγορά,» δήλωσε η Caron.

Ένας εκπρόσωπος της Tui UK & Ireland πρόσθεσε: «Ακολουθούμε τις συμβουλές του γραφείου κρατικών και διεθνών θεμάτων (FCO) για όλους τους προορισμούς και αναφερόμαστε στην καμπάνια «FCO Travel Aware» στην ιστοσελίδα μας, στις οδηγίες προς τους πελάτες μας και στα καταστήματά μας και ενθαρρύνουμε όλους να ελέγχουν τακτικά την ιστοσελίδα της FCO για τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με τα ταξίδια.»

Το 2014, 440.000 Βρετανοί τουρίστες επισκέφθηκαν την Τυνησία, σύμφωνα με την Εθνική Στατιστική Υπηρεσία.

Από Γερμανία

Ο Tui σχεδιάζει να εξυπηρετήσει την Τυνησία με πτήσεις από τη Γερμανία το προσεχές καλοκαίρι. Ο αερομεταφορέας θα χρησιμοποιεί αεροσκάφη της Tunisair για την πραγματοποίηση εβδομαδιαίων πτήσεων από τη Φρανκφούρτη και το Ντίσελντορφ στο νησί Τζέρμπα.

Ωστόσο, η Tui στη Γερμανία αποκάλυψε χθες σχέδια για επέκταση των επιλογών διαμονής της στην Τυνησία από την επόμενη Άνοιξη για τa adults only Sensimar Oceana Palace και Jaz Hotel Tour Khalef.

H Tui διαθέτει ένα Robinson Club, ένα ξενοδοχείο Sensimar και ένα Club Magic Life στο νησί Djerba.

«Πολλοί ξενοδόχοι έχουν χρησιμοποιήσει τη δύσκολη αυτή περίοδο για να συνεχίσουν να επενδύουν στην ποιότητα και την εξυπηρέτηση. Αυτό αποδίδει. Η Τυνησία είναι μεταξύ των προορισμών του Tui με το υψηλότερο επίπεδο ικανοποίησης των πελατών», δήλωσε εκπρόσωπος της TUI.
ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ