Επέκταση από την Aldiana και στην Ελλάδα

Επέκταση από την Aldiana και στην Ελλάδα

0
aldiana

Η γερμανική Aldiana, θα ανοίξει μέσα στον επόμενο χρόνο δύο νέα resorts, ένα εκ των οποίων θα βρίσκεται στην Καραϊβική, «επιστρέφοντας» έτσι στους μακρινούς προορισμούς.

Η εταιρεία θα έχει οκτώ θέρετρα το επόμενο καλοκαίρι, συμπεριλαμβανομένων επτά στην Ισπανία, την Ελλάδα, την Κύπρο, την Τυνησία και την Αυστρία. Αυτά θα «πουληθούν» από την Thomas Cook Germany, ως συνεργάτης πωλήσεων μετά την εξαγορά ποσοστού 42% της Aldiana από τον τουριστικό όμιλο και τη σύναψη στρατηγικής εταιρικής σχέσης.

«Γενικά, η Aldiana θα βασιστεί στις δυνάμεις της και θα μετονομάσει και πάλι τα θέρετρά της σε club», δήλωσε εκπρόσωπος της γερμανικής εταιρείας.

Το νέο θέρετρο σε μακρινό προορισμό είναι το Aldiana Club Cabarete στις βόρειες ακτές της Δομινικανής Δημοκρατίας. Πρόκειται για ένα πλήρως ανακαινισμένο θέρετρο με 320 δωμάτια και σουίτες, καθώς και ποικίλες εγκαταστάσεις, συμπεριλαμβανομένων αθλητικών δραστηριοτήτων.

Τη χειμερινή περίοδο 2018/19 το χαρτοφυλάκιο της εταιρείας θα επεκταθεί με την προσθήκη του Aldiana Club Ampflwang, ένα θέρετρο 200 δωματίων στην Αυστρία. Επιπλέον, το νέο Aldiana Club Wittenburg, κοντά στο Αμβούργο της Βόρειας Γερμανίας, πρόκειται να ολοκληρωθεί μέσα στο επόμενο έτος. Ακόμα ένα νέο club είναι το νεόκτιστο Aldiana Club Calabria στη Νότια Ιταλία, το οποίο προγραμματίζεται να ανοίξει το καλοκαίρι του 2019. Μεταξύ άλλων αλλαγών, το Aldiana Alcaidesa θα μετονομαστεί σε Aldiana Club Costa del Sol, ενώ το Aldiana Club Fuerteventura αναμένεται να ανακαινιστεί το καλοκαίρι του 2018.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ