TUI Blue: Στόχος τα 300+ ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο | Που επεκτείνεται

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Στην επέκτασή της με στόχο να φτάσει τα 300+ ξενοδοχεία εστιάζει η TUI Blue, που εγκαινιάστηκε το 2016, συνάπτοντας συμφωνίες διαχείρισης, αλλά και δικαιόχρησης (franchise).

Η εταιρία έμφαση δίνει στη Νοτιοανατολική Ασία, την Κίνα, την Αφρική και τη Μέση Ανατολή.

ksd photo
Ο Erik Friemuth, διευθύνων σύμβουλος της TUI Hotels & Resorts | ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

“Η TUI διαθέτει μια απαράμιλλη ισχυρή τεχνογνωσία στο σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την επιτυχή λειτουργία ξενοδοχειακών σημάτων αναψυχής, καθώς και στην ανάπτυξη προορισμών διακοπών”, δήλωσε ο Erik Friemuth, διευθύνων σύμβουλος της TUI Hotels & Resorts. Για να προσθέσει: “Το νέο μοντέλο διαχείρισης και δικαιόχρησης της TUI Blue επιτρέπει στους μελλοντικούς συνεργάτες μας να επωφεληθούν από αυτό και να προσφέρουν στους επισκέπτες μοναδικές εμπειρίες διακοπών. Μαζί, στοχεύουμε να αναδειχθούμε στην κορυφαία επωνυμία ξενοδοχείων αναψυχής με περισσότερα από 300 ξενοδοχεία παγκοσμίως”.

Το επιχειρηματικό μοντέλο της TUI Blue παρουσιάστηκε χθες σε επενδυτές καθώς και σε εκπροσώπους της ξενοδοχειακής βιομηχανίας, στο πλαίσιο μιας υβριδικής εκδήλωσης στο Ντουμπάι. Στη μητρόπολη στον Αραβικό Κόλπο και στο Χονγκ Κονγκ, η TUI Blue θα δημιουργήσει τη δική της ομάδα ανάπτυξης ξενοδοχείων. “Είμαστε ευτυχείς που ο Wesam Okasha, ένας έμπειρος επικεφαλής της επιχειρηματικής ανάπτυξης σε παγκόσμια κλίμακα, εντάχθηκε στο δυναμικό μας. Μεταξύ άλλων ρόλων, στο παρελθόν κατείχε τη θέση του Ανώτερου Διευθυντή Ανάπτυξης Δυτικής Αφρικής για τη Hilton”, είπε ο Artur Gerber, διευθύνων σύμβουλος της TUI Blue. Και συμπλήρωσε: “Η εξειδικευμένη ομάδα μας στην Ασία έχει ήδη ξεκινήσει και έχει καταφέρει με επιτυχία να υπογράψει συμβόλαια για τα πρώτα ξενοδοχεία TUI Blue στην Κίνα”.

Το μοντέλο TUI Blue, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, προσφέρει στους συνεργάτες την ευκαιρία να αυξήσουν την απόδοση και τα έσοδα των ξενοδοχείων τους, να βελτιστοποιήσουν το κόστος και να καταστήσουν τη λειτουργία των ξενοδοχείων ακόμη πιο αποτελεσματική. Εκτός από την επιχειρησιακή τεχνογνωσία και τη δύναμη μάρκετινγκ και πωλήσεων της TUI με 27 εκατομμύρια πελάτες ετησίως, παρέχει, επίσης, πρόσβαση σε μια ψηφιακή ξενοδοχειακή πλατφόρμα.

Η έξυπνη τεχνολογία επιτρέπει την αποτελεσματική διαχείριση των ξενοδοχείων και την απρόσκοπτη ψηφιακή εμπειρία των πελατών. Για παράδειγμα, μέσω του ψηφιακού front office, το οποίο βελτιώνει τη συνεργασία μεταξύ των τμημάτων και των διαφορετικών περιοχών του ξενοδοχείου, προκειμένου να διεκπεραιώνονται οι επιθυμίες του επισκέπτη ταχύτερα και αποτελεσματικότερα. Όλα τα στοιχεία του ολοκληρωμένου οικοσυστήματος βασίζονται στη μακρόχρονη τεχνογνωσία στον σχεδιασμό εμπειριών διακοπών.

Ένας δικτυακός τόπος έχει σχεδιαστεί ειδικά για τους συνεργάτες των ξενοδοχείων και τους επενδυτές, προσφέροντας περαιτέρω πληροφορίες και δυνατότητες επικοινωνίας.

Who is who

Η TUI Blue προσφέρει στους παραθεριστές που προσανατολίζονται στο lifestyle ένα ξενοδοχειακό προϊόν προσαρμοσμένο στις ατομικές τους ανάγκες και προτιμήσεις, για ενήλικες ηλικίας 16+, οικογένειες, παραθεριστές που ενδιαφέρονται για τον τοπικό πολιτισμό και τις αυθεντικές εμπειρίες.

Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα των ξενοδοχείων είναι οι Blue Guides, που λειτουργούν ως αρμόδιοι τοπικοί σύνδεσμοι, το ολοκληρωμένο πρόγραμμα γυμναστικής και χαλάρωσης Bluef!t και ο μοντέρνος σχεδιασμός.

Με την εφαρμογή Blue App, οι παραθεριστές έχουν πρόσβαση σε έναν ψηφιακό σύμβουλο υπηρεσιών, που είναι διαθέσιμος πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το ταξίδι, για να σχεδιάσουν τις ατομικές τους διακοπές.

Η γαστρονομική προσφορά στα ξενοδοχεία TUI Blue διαθέτει τοπική κουζίνα με διεθνείς επιρροές, παρέχοντας φαγητό υψηλής ποιότητας και καλύπτοντας όλες τις διατροφικές ανάγκες ή τα διατροφικά προγράμματα. Η ξενοδοχειακή εμπειρία ολοκληρώνεται με ένα ευρύ φάσμα ημερήσιων και βραδινών εμπειριών.

Με την παγκόσμια ναυαρχίδα του, TUI Blue, ο όμιλος TUI καθοδηγεί την ανάπτυξη του ξενοδοχειακού τομέα.

Tagged

2 σχόλια στο “TUI Blue: Στόχος τα 300+ ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο | Που επεκτείνεται

Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *