Επεκτείνεται στην πολυτελή φιλοξενία το brand Nammos | Ανοίγει το πρώτο Nammos Hotels στη Μύκονο | Ακολουθούν νέα ξενοδοχεία σε Αμπού Ντάμπι και Μαλδίβες

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Με την ανάπτυξη τριών ξενοδοχειακών συγκροτημάτων, αρχής γενομένης από τη Μύκονο, όπου έχει συνδέσει και το όνομά του, τις Μαλδίβες και το Αμπού Ντάμπι, το γνωστό brand Nammos, εισέρχεται από τον χώρο της εστίασης και στον χώρο των πολυτελών ξενοδοχείων, με το άνοιγμα της Nammos Hotels & Resorts.

Το νέο εγχείρημα είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας μεταξύ της Alpha Dhabi και της Monterock International, η οποία οδήγησε στη δημιουργία της κοινοπραξίας ADMO.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρίας, με την έναρξη λειτουργίας της Nammos Hotels & Resorts προστίθεται μία ακόμη πτυχή στον κόσμο του Nammos.

“Ενσωματώνοντας την ανεπιτήδευτη πολυτέλεια και την εξυπηρέτηση με την οποία το Nammos και τα εμβληματικά παραθαλάσσια εστιατόριά του έχουν γίνει συνώνυμα τα τελευταία 20 χρόνια, τα ξενοδοχεία και τα θέρετρα θα παρέχουν μια ολιστική εμπειρία φιλοξενίας που αρμόζει στο διεθνές jet-set”, επισημαίνεται.

Το Nammos Hotel Mykonos, που θα ανοίξει τις πόρτες του στη χρυσή άμμο της παραλίας Ψαρού αυτό το καλοκαίρι, θα είναι το πρώτο ξενοδοχείο της νέας κοινοπραξίας, ενώ στο προσεχές μέλλον προγραμματίζεται η λειτουργία νέων θέρετρων στις Μαλδίβες και στο Αμπού Ντάμπι.

Τα Nammos Hotels & Resorts, τα οποία απευθύνονται στους πιο εκλεπτυσμένους ταξιδιώτες, θα προσφέρουν, σύμφωνα με την εταιρία, μια απαράμιλλη και αυθεντική εμπειρία φιλοξενίας, που αντικατοπτρίζει στοιχεία του Nammos και μια πραγματική αίσθηση χαλαρής πολυτέλειας.

Ένα brand που δεν παύει ποτέ να εξελίσσεται, το Nammos ξεκίνησε ως μια παραδοσιακή ταβέρνα στην παραλία της Ψαρούς στη Μύκονο, πριν από 20 χρόνια, κι έκτοτε έχει μετατραπεί σε έναν παγκόσμιας κλάσης προορισμό, που επαναπροσδιορίζει την αξία των διακοπών.

Η στροφή προς τα ξενοδοχεία και τα θέρετρα σηματοδοτεί ένα φιλόδοξο και με επεκτατικές τάσεις σχέδιο της Alpha Dhabi και της Monterock International, που στοχεύει στην επέκταση του παγκόσμιου αποτυπώματος του Nammos World, εδραιώνοντας περαιτέρω τη φήμη του ως μάρκα πολυτελούς φιλοξενίας, που προσφέρει μια απαράμιλλη γαστρονομική εμπειρία.

Σχολιάζοντας την ανακοίνωση, ο Ζάννης Φρατζέσκος, ιδρυτικός εταίρος της Nammos World, δήλωσε: “Κατά την τελευταία δεκαετία έχουμε κατακτήσει την τέχνη της δημιουργίας μιας εμπειρίας που δεν μοιάζει με καμία άλλη και είμαστε ευτυχείς που η Alpha Dhabi και η Monterock International έχουν ένα κοινό όραμα -την περαιτέρω ενδυνάμωση του brand Nammos World, με την ίδρυση των Nammos Hotels & Resorts. Τα ξενοδοχεία πρόκειται να ενσαρκώσουν τον ιδιαίτερο τρόπο ζωής που έχουμε δημιουργήσει μέσα σε μια απαράμιλλη εμπειρία φιλοξενίας και είμαστε ενθουσιασμένοι που οι πελάτες της Nammos παγκοσμίως θα βιώσουν την εμπειρία μέσα σε ένα ξενοδοχειακό περιβάλλον”.

“Όλοι εμείς στη Monterock International είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την Alpha Dhabi μέσω της πρόσφατης κοινοπραξίας μας ADMO και έχουμε την τιμή να χτίζουμε πάνω στο υφιστάμενο lifestyle του Nammos World. Ελπίζουμε να αποτυπώσουμε την αποκλειστική ατμόσφαιρα που έχει δημιουργήσει η Nammos World τα τελευταία 20 χρόνια σε ένα ξενοδοχειακό περιβάλλον και είμαστε ενθουσιασμένοι που οι επισκέπτες θα το βιώσουν από πρώτο χέρι”, πρόσθεσε ο Alfredo Longo, διευθύνων σύμβουλος της Monterock International.

Tagged

1 σχόλιο στο “Επεκτείνεται στην πολυτελή φιλοξενία το brand Nammos | Ανοίγει το πρώτο Nammos Hotels στη Μύκονο | Ακολουθούν νέα ξενοδοχεία σε Αμπού Ντάμπι και Μαλδίβες

Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *