Επέμβαση πιλότου σε εναέριο καβγά για τον… Donald Trump (video)

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ...

Πιλότος της United Airlines αναγκάστηκε να επέμβει όταν κατά τη διάρκεια πτήσης ξέσπασε καβγάς μεταξύ δυο επιβατών σχετικά με το αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών.

Όλα ξεκίνησαν από έναν επιβάτη -υποστηρικτή του Donald Τrump- ο οποίος γύρισε προς το μέρος μιας Αφροαμερικανίδας συνεπιβάτιδάς του και τής είπε πόσο πολύ χαίρεται για τη νίκη του Trump καθώς έτσι θα μπορέσει να “κρατήσει τα όπλα του”. Η γυναίκα ξέσπασε σε κλάματα, αντέδρασε έντονα και παραλίγο να πιαστούν στα χέρια με τον… θερμόαιμο ψηφοφόρο, πριν επέμβουν τα μέλη του πληρώματος για να τους χωρίσουν.

Τότε ήταν που αποφάσισε να παρέμβει ο πιλότος λέγοντας τα εξής:
“Καταλαβαίνω ότι ο καθένας έχει τη γνώμη του κι αυτό είναι εντάξει. Εάν είστε υπέρ (του Donald Trump), τέλεια. Εάν δεν είστε, το καταλαβαίνω. Ωστόσο, βρισκόμαστε εδώ για να πάμε στο Puerto Vallarta, υποτίθεται ότι πρέπει να περνάμε καλά, και αυτό που ζητώ είναι, ως άνθρωποι, να έχουμε την κοινή ευπρέπεια να σεβόμαστε ο ένας τις αποφάσεις του άλλου, ώστε να περάσουμε καλά όταν προσγειωθούμε εκεί κάτω. Κανείς δεν πρόκειται να αλλάξει μυαλά, καβγαδίζοντας. Ας κρατήσουμε τις απόψεις μας για τον εαυτό μας σε αυτό το θέμα, αυτή τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Όποιος δεν θέλει να συμμορφωθεί με αυτούς τους βασικούς κανόνες θα μπορούσε να αποχωρήσει από την πτήση. Αν υπάρχει κάποιος που έχει πρόβλημα με αυτό και θέλει να κομπάσει ή να τσακωθεί, υπάρχει κι άλλη πτήση αύριο”.
Ο πιλότος καταχειροκροτήθηκε, ενώ ένας εκ των επιβατών βιντεοσκόπησε το στιγμιότυπο και το ανέβασε στο Υοu Τube.

Η United Airlines επιβεβαίωσε το συμβάν και δήλωσε σχετικά ότι ο πιλότος “χρησιμοποίησε την ενδοεπικοινωνία, προκειμένου να εκτονωθεί η κατάσταση και να διασφαλιστεί η ασφάλεια των επιβατών επί του αεροσκάφους”.
“Η πτήση συνεχίστηκε χωρίς περαιτέρω αναφορές διαταραχής”, κατέληξε στην επίσημη δήλωσή της η United Airlines.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *