athens
money tourism copyright photo

Επενδύσεις έως 100 εκατ. € σε τουριστικά ακίνητα από την Everty

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η Everty, ένας παγκόσμιος επενδυτής, που αναπτύσσει και διαχειρίζεται πρώτης κατηγορίας ακίνητα στους κλάδους των επαγγελματικών γραφείων και του τουρισμού και της φιλοξενίας, ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να επενδύσει έως και 100 εκατομμύρια Ευρώ στην Ελλάδα τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Η διεθνής εταιρεία ακινήτων επιδιώκει να αποκτήσει, να αναπτύξει και να διαχειριστεί έργα τουριστικών και εμπορικών ακινήτων στην Αθήνα και σε όλη τη χώρα.

Ως μια εξωστρεφής εταιρεία με σαφή προσανατολισμό και δυναμική αναπτυξιακή πορεία, η Everty αναζητά συνεχώς νέες επενδυτικές ευκαιρίες με σκοπό να δημιουργήσει βιώσιμη υπεραξία στην ελληνική αγορά ακινήτων. Η στόχευση της εταιρείας εστιάζει σε premium κατηγορίας ακίνητα που έχουν τη δυνατότητα να της προσφέρουν σταθερή και μακροπρόθεσμη κεφαλαιακή ανατίμηση.

Όπως εξήγησε ο κ. Νικόλαος Ρούπακας, Country Manager της Everty στην Ελλάδα: «Στόχος μας είναι να επενδύσουμε και να διαχειριστούμε στρατηγικής σημασίας ακίνητα στον τομέα του τουρισμού και φιλοξενίας. Επιπλέον, το ενδιαφέρον μας εστιάζει σε βιώσιμα και μοντέρνα κτίρια γραφείων που ενθαρρύνουν την παραγωγικότητα, έναν τρόπο ζωής με έμφαση στην υγεία και την ευεξία, αλλά και σε κατοικίες που αναδεικνύουν την Ελλάδα ως ιδανικό προορισμό για να επισκεφτεί κανείς, για να εργαστεί και να ζήσει».

Το χαρτοφυλάκιο της Everty περιλαμβάνει exclusive βίλες στον Ειρηνικό Ωκεανό και μπροστά στα κρυστάλλινα νερά του Αιγαίου, εστιατόρια παγκόσμιας κλάσης, ένα όμορφο boutique ξενοδοχείο στην καρδιά του συννεφιασμένου δάσους στο Monteverde της Κόστα Ρίκα, ένα υπερσύγχρονο κτίριο γραφείων στην καρδιά της Σόφιας στη Βουλγαρία, και πολλά άλλα ακίνητα.

«Έχουμε υλοποιήσει ουσιαστικές επενδύσεις σε στρατηγικής σημασίας αγορές, όπως η Κόστα Ρίκα. Η Βουλγαρία, η Νιγηρία, οι ΗΠΑ και η Ελλάδα. Η εκτενής εμπειρία μας στη διαχείριση κτιρίων μικτής χρήσης και τουριστικών ακινήτων  μας οδηγεί σε νέους ορίζοντες και μας ωθεί στο να εξερευνούμε συνεχώς νέες ευκαιρίες για να διευρύνουμε τις δραστηριότητές μας» συμπλήρωσε ο κ. Ρούπακας.

Μια επένδυση ορόσημο είναι ήδη στα σκαριά για το 2021

Η πρώτη σημαντική επένδυση της εταιρείας στην Ελλάδα αφορά στις βραβευμένες Βίλες της Πετροθάλασσας, η κατασκευή των οποίων θα ξεκινήσει  στις αρχές του 2021. Πρόκειται για ένα δίδυμο πολυτελών ακινήτων στην Ερμιονίδα της Πελοποννήσου, ανάμεσα στο Πόρτο Χέλι και την Ερμιόνη, σε ένα ταξιδιωτικό προορισμό με κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα, εκλεπτυσμένο και χαλαρωτικό περιβάλλον.

Οι βίλες είναι χτισμένες με νότιο προσανατολισμό, περιτριγυρισμένες από πλούσια βλάστηση, φυσική διάταξη πετρωμάτων και όμορφες ακτές. Η περιοχή προσφέρει στους επισκέπτες τη δυνατότητα να απολαύσουν τον ήλιο και τη φύση με μοναδική θέα στις Σπέτσες και την Ύδρα, καθώς και πρόσβαση σε μια ιδιωτική μαρίνα που επιτρέπει εύκολη μετάβαση σε κοντινά νησιά και άλλους κόλπους της ηπειρωτικής χώρας. Οι βίλες θα απευθύνονται σε εκείνους τους ταξιδιώτες που ψάχνουν μια όαση μακριά από τη βιασύνη και την ένταση των μεγάλων πόλεων, αλλά με όλη την πολυτέλεια και τις ανέσεις που χρειάζονται ώστε να απολαύσουν ονειρεμένες διακοπές στην επιβλητική ακτή του Αιγαίου.

Η εταιρεία στοχεύει σε ένα ενεργό ξεκίνημα

Η Everty είναι μέλος τους Ομίλου YNV, ενός κονσόρτιουμ πολυεθνικών ομίλων που επενδύσει και δραστηριοποιείται σε πολλούς τομείς παγκοσμίως, από την τεχνολογία και την εκπαίδευση έως την φιλοξενία και το real estate. Με μακρά παρουσία στην ευρύτερη περιοχή, με σημαντικές δραστηριότητες στη Βουλγαρία και την Κύπρο, επιλέγει τώρα την Ελλάδα ως χώρα με προοπτική για μελλοντική ανάπτυξη.

Η εταιρεία είναι διαθέσιμη για συζητήσεις σε νέα projects και επενδύσεις, στοχεύοντας να προσθέσει ακίνητα στο συνεχώς διευρυνόμενο χαρτοφυλάκιό της, εντός μάλιστα του πρώτου τριμήνου του 2021. Η απόδοση, η τοποθεσία και η ποιότητα των περιουσιακών στοιχείων είναι κάποια από τα βασικά χαρακτηριστικά που η Everty εξετάζει επιλέγοντας νέες επενδύσεις.  

Η Everty

Η Everty Greece είναι μέλος του Everty Group, μιας εταιρεία παγκόσμιας εμβέλειας που κατέχει, αναπτύσσει και διαχειρίζεται υψηλής ποιότητας ακίνητα, συμπεριλαμβανομένων εμπορικών, οικιστικών και ακινήτων φιλοξενίας σε Αμερική, Ευρώπη, Αφρική και Ασία. Πιστεύει στην αναπτυξιακή δυναμική της Ελλάδας και επιδιώκει την απόκτηση, ανάπτυξη και λειτουργία ενός χαρτοφυλακίου ακινήτων υψηλής ποιότητας σε προνομιακές τοποθεσίες στην Αθήνα και σε όλη τη χώρα. Η κατασκευή του πρώτου μεγάλου έργου της της Everty στην Ελλάδα, το Petrothalassa Villas, πρόκειται να ξεκινήσει στις αρχές του 2021.

Σχετικά με την YNV Group

Η YNV είναι ένας όμιλος πολυεθνικών εταιρειών που επενδύει και λειτουργεί επιχειρήσεις σε έναν συνεχώς διευρυνόμενο αριθμό επιχειρηματικών τομέων, στους οποίους συμπεριλαμβάνονται η τεχνολογία, η εκπαίδευση και το real estate. Ο όμιλος είναι επικεντρωμένος στην αναζήτηση ευκαιριών σε νέες αγορές που του επιτρέπουν να προσθέτει τη μέγιστη δυνατή αξία και να έχει σημαντικό θετικό αντίκτυπο στους ανθρώπους, τους μετόχους και τις χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται.

ksd Everty
adv

 

Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *