Επενδύσεις σε κρουαζιερόπλοια και ξενοδοχεία από τους μεγάλους tour operators

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Επενδύσεις πολλών εκατομμυρίων για τον εκσυγχρονισμό ξενοδοχείων και την απόκτηση νέων κρουαζιερόπλοιων, βρίσκονται στην ατζέντα των μεγαλύτερων tour operators.

Το μεγαλύτερο πρακτορείο κρουαζιέρων της Γερμανίας, το Aida Cruises, ετοιμάζεται να «ρίξει στην ενεργό δράση», τον Δεκέμβριο του 2018, το Aida Nova, το  πρώτο του πλοίο νέας γενιάς. Το κρουαζιερόπλοιο θα εκτελεί επτά ημερήσιες κρουαζιέρες στη Μαδέρα και στα Κανάρια Νησιά, κατά τη χειμερινή περίοδο 2018/19. Το 13ο πλοίο της Aida θα τροφοδοτείται με LNG χαμηλής εκπομπής και θα διαθέτει 21 διαφορετικά είδη καμπινών από ρετιρέ και junior σουίτες έως οικογενειακές και μονόκλινες καμπίνες.

Η Alltours με τη σειρά της έχει επενδύσει 30 εκατομμύρια ευρώ για την ανακαίνιση και τον εκσυγχρονισμό έξι ξενοδοχείων στη Μαγιόρκα μαζί με διάφορες βελτιώσεις και σε άλλα ξενοδοχεία, προκειμένου να είναι έτοιμα για το καλοκαίρι του 2017. Το Allsun Hotel Borneo στην Cala Millor (€ 4,4 εκατ.) και το Allsun Hotel Cristóbal Colón στην Playa de Palma (€ 5 εκατ.) έχουν ανοίξει εκ νέου ως ξενοδοχεία μόνο για ενήλικες, μετά από εκτεταμένη αναβάθμιση, ενώ άλλες επενδύσεις περιλαμβάνουν το Allsun Hotel Eden Playa (€ 7 εκατ.), τα boutique ξενοδοχεία Amàrac Suites και Riviera Playa (€ 10 εκατ. συνολικά) και το Allsun Hotel Lux De Mar (€ 3 εκατ.). Η αλυσίδα ξενοδοχείων Allsun του ομίλου έχει συνολικά 32 ακίνητα, από τα οποία τα 26 στη Μαγιόρκα.

Ο FTI από την άλλη έχει επεκτείνει τη χωρητικότητά του στη Βουλγαρία για αυτό το καλοκαίρι, λειτουργώντας πέντε νέα 3 και 4 αστέρων ξενοδοχεία στην ακτή της Μαύρης Θάλασσας, ανταποκρινόμενος στη μεγάλη ζήτηση.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *