Επέστρεψε στον Πειραιά το Highspeed 7

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Το Highspeed 7, το πιο γρήγορο επιβατηγό οχηματαγωγό στην Ευρώπη, με ταχύτητα μέχρι 42 κόμβους, επέστρεψε στο λιμάνι του Πειραιά μετά από εννέα μήνες και θα εκτελεί το δρομολόγιο Ηράκλειο – Σαντορίνη – Ίος –Πάρος – Μύκονος μετά την πλήρη ανακατασκευή του.

Οι εργασίες μετασκευής και αναβάθμισης του Highspeed 7 έγιναν στα Ναυπηγεία FINCANTIERI S.p.A. στην Τεργέστη της Ιταλίας, μετά από διεθνή διαγωνισμό, και περιλαμβάνουν πλήρη ανακατασκευή της γέφυρας, αναβάθμιση των συστημάτων ασφάλειας και πλοήγησης και πλήρη αντικατάσταση του ξενοδοχειακού εξοπλισμού. Παράλληλα, προστέθηκε ένα ακόμα επίπεδο θέσεων αεροπορικού τύπου και 2 ακόμα πολυτελή μπαρ, ενώ διαμορφώθηκε εξωτερικός χώρος για τους επιβάτες με προστασία από τον αέρα. Εκτός από το ταχύτερο, το Highspeed 7 είναι και το πολυτελέστερο επιβατηγό / οχηματαγωγό στην ελληνική ακτοπλοΐα σήμερα.

To Highspeed 7 θα ξεκινήσει την Τρίτη 14/6 στις 13:50 από τη Μύκονο με προορισμό Πάρο – Ίο – Σαντορίνη – Ηράκλειο όπου και θα εκτελεί τα δρομολόγιά του μέχρι τις 17 Οκτωβρίου 2016.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *