Επιχειρηματικό Σχήμα που υποστηρίζεται από το ΕΒΕΑ κατέκτησε το βραβείο  Start Up of the Year

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΦΟΡΕΙΣ

Η πρόεδρος του ΕΒΕΑ κα Σοφία Κουνενάκη Εφραίμογλου απένειμε το βραβείο «Επιχειρηματικής Ανάπτυξης και Εξωστρέφειας», καθώς και το βραβείο «Γυναικείας Επιχειρηματικότητας» την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Εθνικών Βραβείων Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας 2022 του ELEVATE GREECE στο συνεδριακό κέντρο του ΕΦΕΚΕ «Δημόκριτος».

Στo πλαίσιο και του Μνημονίου Συνεργασίας που υπάρχει μεταξύ του ΕΒΕΑ και του ELEVATE GREECE, η συνεισφορά του ΕΒΕΑ στα «Εθνικά Βραβεία Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας 2022» είναι η παροχή φιλοξενίας και υποστήριξης από τη Θερμοκοιτίδα Νεοφυών Επιχειρήσεων του ΕΒΕΑ (Θ.Ε.Α.) σε δύο νικήτριες εταιρίες του διαγωνισμού και συγκεκριμένα των κατηγοριών «Γυναικείας Επιχειρηματικότητας» (iDNA Genomics) και «Επιχειρηματικής Ανάπτυξης και Εξωστρέφειας» (SafeSize).

Μεγάλη επιτυχία για το ΕΒΕΑ ήταν η κατάκτηση της πρώτης θέσης για τη «Νεοφυή Επιχείρηση της χρονιάς» από την εταιρία DIGISEC, η οποία υποστηρίζεται με το έργο GAZELLE – orGAniZing accELaration for high-potential innovative SMEs, του προγράμματος INTERREG Balkan – Mediterranean 2014-2020, του οποίου εταίρος είναι το ΕΒΕΑ.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, πραγματοποίησαν ομιλίες και απένειμαν βραβεία ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο Υφυπουργός Έρευνας και Τεχνολογίας κ. Χρίστος Δήμας, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Γιάννης Τσακίρης, η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κα Μαρία Συρεγγέλα, ο Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Κώστας Φραγκογιάννης, ο Γενικός Γραμματέας Έρευνας και Καινοτομίας κ. Αθανάσιος Κυριαζής. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των επίσημων και θεσμικών υποστηρικτών του ELEVATE GREECE, καθώς και εκπρόσωποι των Ερευνητικών Κέντρων και του Εθνικού Συμβουλίου Έρευνας, Τεχνολογίας και Καινοτομίας (ΕΣΕΤΕΚ).

Tagged

1 σχόλιο στο “Επιχειρηματικό Σχήμα που υποστηρίζεται από το ΕΒΕΑ κατέκτησε το βραβείο  Start Up of the Year

Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *