©ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Επιχορήγηση για ανακαίνιση και επέκταση σε ξενοδοχείο στον Πειραιά

ΜΟΝΕΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΦΟΡΕΙΣ

Μια απόφαση για υπαγωγή  επένδυσης για ανακαίνιση και επέκταση ξενοδοχείου στον Πειραιά, στο καθεστώς ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων και ενίσχυση με επιχορηγήσεις, εξέδωσε το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Οι εγκρίσεις με τις επιχορηγήσεις και οι αντίστοιχες αποφάσεις είναι οι πλέον πρόσφατες και όχι των … προηγούμενων ετών ή αρκετών μηνών και δημοσιεύονται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ.

Πιο αναλυτικά, εγκρίθηκε η υπαγωγή επενδυτικού σχεδίου της επιχείρησης «ΑΙΘΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ & ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ» με δ.τ. «ΑΙΘΡΑ Μ.Ι.Κ.Ε.» (Υπό Σύσταση) στο καθεστώς ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων των άρθρων 59 έως 61 του Ν. 4399/2016 (Ε ́ κύκλος), όπως ισχύει, που αναφέρεται «στον
εκσυγχρονισμό ολοκληρωμένης μορφής υφιστάμενης ξενοδοχειακής μονάδας, δυναμικότητας 74 δωματίων / 141 κλινών, με παράλληλη αναβάθμιση κατηγορίας από 3* σε 4*, και αύξηση δυναμικότητας κατά 7 δωμάτια/30 κλίνες» (ΚΑΔ κύριου κλάδου δραστηριότητας: 55.10, Ξενοδοχεία και παρόμοια καταλύματα), στην οδό Αλ. Παπαναστασίου 105 (πρώην Βασ. Παύλου 105), του Δήμου Πειραιώς, της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιώς, της Περιφέρειας Αττικής, συνολικού επιλέξιμου κόστους ίσου με 4.894.542,79 ευρώ και συνολικού ενισχυόμενου κόστους ίσου με 4.894.542,79 ευρώ.

Στο επενδυτικό σχέδιο χορηγείται ενίσχυση με τη μορφή της ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ, συνολικού ύψους 1.373.971,98 €, ενώ οι νέες θέσεις εξαρτημένης εργασίας που θα δημιουργηθούν από την υλοποίηση της επένδυσης ανέρχονται σε 25,00 Ετήσιες Μονάδες Εργασίας (Ε.Μ.Ε.).

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *