Επικεφαλής ανάπτυξης στον όμιλο Wyndham ο Philippe Bijaoui

ΔΙΕΘΝΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Ο ξενοδοχειακός γίγαντας Wyndham έθεσε τον Philippe Bijaoui επικεφαλής ανάπτυξης για την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Ευρασία και την Αφρική.

Ο κ. Bijaoui θα επιβλέπει την επέκταση της εταιρείας σε όλη την περιοχή, συστήνοντας πρόσθετα brands σε καθιερωμένες αγορές και εδραιώνοντας τη φήμη του ομίλου στις 73 χώρες όπου διατηρεί ήδη ξενοδοχεία.
Ο νέος επικεφαλής ανάπτυξης του ομίλου Wyndham μετακινήθηκε από τη θέση του αντιπροέδρου ανάπτυξης Ευρώπης που κατείχε στον όμιλο InterContinental, ενώ στο παρελθόν έχει επίσης εργαστεί για την Rezidor και το Club Med.

Ο όμιλος εισήγαγε το Super 8 budget brand στην Ευρώπη φέτος, ανοίγοντας το 50ό ξενοδοχείο στην Τουρκία, επεκτεινόμενος στην Ελλάδα με το Wyndham Grand Athens και προαναγγέλοντας νέα ξενοδοχεία σε αναδυόμενους προορισμούς όπως στο Ομάν, στο Ιράκ και στην Αιθιοπία.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος ΕΜΕΑ του Wyndham, κ. Daniel Ruff, δήλωσε: “Σε ολόκληρο τον κόσμο μια ραγδαία αυξανόμενη μεσαία τάξη ανακαλύπτει τη χαρά των διεθνών μετακινήσεων. Η αναπτυξιακή στρατηγική του ξενοδοχειακού ομίλου Wyndham είναι τολμηρή, αλλά απλή -συνεργαζόμαστε με τοπικούς εταίρους για να φέρουμε ποιοτική διαμονή σε ένα ποικίλο αριθμό τοποθεσιών, έτσι ώστε, ανεξάρτητα από το πού οδηγεί η περιπέτεια, οι επισκέπτες να μπορούν να βρουν τα ξενοδοχειακά brands που ξέρουν και αγαπούν. Ο Philippe (Bijaoui) έχει φήμη πολλών αστέρων στην κοινότητα της ΕΜΕΑ ανάπτυξης και είμαι βέβαιος ότι είναι το κατάλληλο πρόσωπο για να καθοδηγήσει τα επιθετικά σχέδια επέκτασής μας για την περιοχή”.

Ο κ. Bijaoui από την πλευρά του δήλωσε: “Οι προορισμοί σε όλη αυτή την περιοχή έχουν ανάγκη από ένα διεθνές πρότυπο ξενοδοχειακής διαμονής για την ανάπτυξη των αριθμών εισερχόμενων και εγχώριων επισκεπτών και ο ξενοδοχειακός όμιλος Wyndham έχιε μόλις αρχίσει να αξιοποιεί τη δυνατότητα σε αυτές τις αγορές”.

πηγή: http://www.travelweekly.co.uk

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *