©ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Επιπλέον συνδέσεις της TUI Austria με Κρήτη, Ρόδο και Κω

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΦΟΡΕΙΣ

Ιδιαίτερη ζήτηση καταγράφεται φέτος από την τιρολέζικη αγορά για την Κρήτη, τη Ρόδο και την Κω, με την TUI Austria, ανταποκρινόμενη σε αυτή τη ζήτηση, να προσφέρει μέσω της Eurowings, επιπλέον συνδέσεις από το Ίνσμπρουκ της Αυστρίας.

Ήδη, η πρώτη πτήση προς την Κρήτη πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα. Η σύνδεση με το ελληνικό νησί θα πραγματοποιείται δύο φορές την εβδομάδα.

Από την επόμενη Τετάρτη, 25 Μαΐου, ξεκινούν οι πτήσεις προς την Κω (μία φορά την εβδομάδα) και από τις 7 Ιουνίου με τη Ρόδο (μία φορά την εβδομάδα). Όσον αφορά τη Ρόδο, η προγραμματισμένη έναρξη πτήσεων μεταφέρθηκε κατά μία εβδομάδα.

Μάλιστα, αντί για Airbus 319 οι πτήσεις αυτές θα εκτελούνται με A320, δίνοντας τη δυνατότητα στον tour operator να μεταφέρει περίπου 30 άτομα περισσότερα ανά πτήση.

Ο διευθύνων σύμβουλος της TUI Austria, Gottfried Math, συμβουλεύει τους ενδιαφερόμενους να κάνουν κράτηση άμεσα, “καθώς σε ορισμένους προορισμούς, ειδικά στην Ελλάδα, τα ξενοδοχεία της αρεσκείας τους σύντομα δεν θα είναι πλέον διαθέσιμα”.

“Οι τιμές είναι ελκυστικές. Όμως, λόγω του υψηλού πληθωρισμού, αναμένεται αύξηση των τιμών των ταξιδιών κατά τουλάχιστον 10% τις επόμενες εβδομάδες”, προειδοποιεί ο κ. Math, προτρέποντας τους ταξιδιώτες να κάνουν κράτηση εδώ και τώρα.

Παράλληλα, η TUI Austria, προσφέρει δύο αναχωρήσεις την εβδομάδα από το Ίνσμπρουκ προς τη Μαγιόρκα και μία προς τη Λαμέτσια, στην Καλαβρία της Ιταλίας.

Έτσι, μέσω τη Eurowings, η TUI Austria θα προσφέρει επτά εβδομαδιαίες αναχωρήσεις από το Ίνσμπρουκ της Αυστρίας προς τρεις χώρες διακοπών και πέντε προορισμούς, αυτό το καλοκαίρι.

“Οι Τιρολέζοι επιδεικνυουν μεγάλη επιθυμία να ταξιδέψουν”, λέει ο επικεφαλής της TUI Austria, παραθέτοντας στοιχεία από μια έρευνα, σύμφωνα με τα οποία, το 84% θα πάει εφέτος διακοπές, το 15% παραμένει ακόμα διστακτικό και μόλις το 1% του δείγματος των 930 συμμετεχόντων στην έρευνα, δεν επιθυμεί να ταξιδέψει. Ο κ. Math εμφανίζεται ιδιαίτερα ικανοποιημένος που το 56% των ερωτηθέντων επιθυμούν να ταξιδέψουν, τουλάχιστον, δύο φορές το φετινό καλοκαίρι.

Tagged

1 σχόλιο στο “Επιπλέον συνδέσεις της TUI Austria με Κρήτη, Ρόδο και Κω

Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *