rodos

Επίσημη πρώτη για το 2019 βράβευση επισκεπτών- φίλων της Ρόδου

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΦΟΡΕΙΣ

Τους καλύτερους πρεσβευτές και διαφημιστές της Ρόδου αποτελούν ως γνωστόν οι δεκάδες φίλοι και επισκέπτες της που αγαπούν το νησί, όχι μόνον για τον ήλιο και τη θάλασσα, την ιστορία και τον πολιτισμό του, αλλά και για τη ροδίτικη παράδοση, τον τρόπο ζωής και κυρίως για τους κατοίκους της Ρόδου. Θεωρούν και το αποδεικνύουν, ότι η Ρόδος είναι δικός τους τόπος, δεύτερη πατρίδα, όπως ποτέ δεν κουράζονται να λένε, την οποία  επισκέπτονται επί σειρά ετών, αρκετές φορές τον χρόνο ή ζουν εδώ μεγάλα χρονικά διαστήματα, πολλοί εξ αυτών σε δικά τους σπίτια.

Η διαχρονική αυτή αγάπη των επισκεπτών για τη Ρόδο και η σαφής προτίμησή τους στο νησί των Ιπποτών, που για τους περισσότερους αποτελεί κυριολεκτικά δεύτερη πατρίδα, επιβεβαιώθηκε για άλλη μία φορά κατά την πρώτη για φέτος τελετή βράβευσης επαναλαμβανομένων τουριστών, που έχει καθιερώσει τα τελευταία χρόνια η Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου και η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21 Μαϊου 2019, στην αίθουσα εθιμοτυπίας, στο Δημαρχείο.

Η αντιδήμαρχος Τουρισμού, Διεθνούς Προβολής και Αποδήμων Ροδίων κα Μαρίζα Χατζηλαζάρου βράβευσε ξεχωριστούς φίλους της Ρόδου, από τη Σουηδία, την Αγγλία και την Ελβετία, με τους Σουηδούς να βρίσκονται στην κορυφή των επαναλαμβανομένων επισκεπτών – φίλων της Ρόδου, γεγονός αναμενόμενο, καθώς για τους Σκανδιναβούς επισκέπτες η Ρόδος αποτελούσε ανέκαθεν αγαπημένο προορισμό. Μην ξεχνάμε δε ότι η Σουηδία ήταν η πρώτη χώρα που άνοιξε τον δρόμο στο τουριστικό θαύμα της Ρόδου.

Συγκεκριμένα, η κα. Χατζηλαζάρου βράβευσε τη Σουηδή κα Anette Eriksson που έχει έρθει στο νησί μας περισσότερες από 80 φορές, διαμένει στο ξενοδοχείο Evi Apartments και συνοδευόταν στην εκδήλωση από την ξενοδόχο κα Ευαγγελία Φώκιαλη, το ζεύγος κ. Tord Batsta και κα Pia Frank επίσης από τη Σουηδία, που έχει έρθει στη Ρόδο περισσότερες από 75 φορές και διαμένει στο ξενοδοχείο International, καθώς και το ζεύγος κ. Carl και κα Louise Hayward από την Αγγλία, που έχει επισκεφθεί τη Ρόδο 50 φορές μέχρι σήμερα, διαμένει στο ξενοδοχείο Elarin Hotel στο Φαληράκι και συνοδευόταν από την ξενοδόχο κα Ελένη Γάτη.

Επίσης, απένειμε τιμητικές διακρίσεις στην κα. Johana Muller από την Ελβετία που έχει επισκεφθεί τη Ρόδο 30 φορές μέχρι τώρα, διαμένει στο ξενοδοχείο International και συνοδευόταν από τον ξενοδόχο κ. Προκόπη Καρπαθάκη, τον κ. Reidar και την κα  Syvone Blomberg από τη Νορβηγία, που έχουν έρθει στο νησί μας 20 φορές και διαμένουν στο ξενοδοχείο Als Hotel και τέλος, το ζεύγος κ. Richard Trevor και κα Pauline Waite από την Αγγλία, που διαμένει στο ξενοδοχείο Elysium Hotel στο Φαληράκι.

Μετά την απονομή των τιμητικών διακρίσεων η αντιδήμαρχος κα Μαρίζα Χατζηλαζάρου ανέφερε μεταξύ άλλων: «Η Ρόδος αποτελούσε ανέκαθεν αγαπημένο προορισμό για Σκανδιναβούς, Άγγλους και άλλους Ευρωπαίους τουρίστες. Δεν είναι τυχαίο ότι οι σημαντικότεροι επαναλαμβανόμενοι επισκέπτες  (repeaters), όπως εσείς, που αγάπησαν το νησί και έχουν πολλούς φίλους εδώ, είναι από αυτές τις χώρες. Σας ευχαριστούμε  για την παρουσία σας  και φέτος στο νησί και είμαστε σίγουροι ότι θα σας βλέπουμε για πολλά χρόνια ακόμα μια και η Ρόδος αποτελεί πλέον το δεύτερο σπίτι σας».

Όλοι οι επισκέπτες ευχαρίστησαν θερμά την αντιδήμαρχο για την εξαιρετική τιμή να τους απονείμει τις τιμητικές διακρίσεις των φίλων της Ρόδου.

Οι φίλοι του νησιού συνομίλησαν επίσης με τη διευθύντρια της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου κα Βεατρίκη Σέρβου και με τον προϊστάμενο του Τμήματος Προβολής, Προώθησης και Πληροφόρησης κο Κώστα Χατζίκο  σχετικά με τις εντυπώσεις και τις καλύτερες αναμνήσεις από τις διακοπές τους στη Ρόδο.

Στους επισκέπτες μοιράσθηκε έντυπο υλικό της Διεύθυνσης Τουρισμού Δήμου Ρόδου καθώς και δώρα προσφορά των εταιρειών Natura Rodos – Σταύρος Γεώργιος Κάλλας Ο.Ε, Ν. Τατάκης Tatakis Wine Βαγγέλης Τατάκης και 9D Cinema- History of Rhodes “Throne of Helios”.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *