©ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Επιστολές για τις εκλογές στο Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΦΟΡΕΙΣ

Με επιστολές τους, οι εκλεγέντες στο νέο διοικητικό συμβούλιο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Αλέξανδρος Αγγελόπουλος και Χρήστος Ιωάννου, ευχαριστούν τους ξενοδόχους που τους ψήφισαν.

Στην επιστολή του ο Αλέξανδρος Αγγελόπουλος  αναφέρει τα εξής:

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των νέων αντιπροσώπων των ξενοδοχείων Ελλάδας στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου.

Με τιμήσατε με την εμπιστοσύνη σας και οφείλω να σας τιμήσω με το έργο μου.

Κρατώ τα ακόλουθα τρία στοιχεία που πιστεύω ότι είναι και τα σημαντικότερα αυτής της εκλογικής διαδικασίας:

  1. Το μεγάλο ενδιαφέρον και τη συμμετοχή των ξενοδόχων, που αποτελούν ψήφο εμπιστοσύνης στο Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδας και την διοίκηση του.
  2. Την σημαντική θέση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας ως συμβούλου του κράτους στη διαμόρφωση άποψης και πολιτικής στο χώρο της φιλοξενίας.

Αυτό πιστοποιήθηκε μέσα από τη συμμετοχή της πλειοψηφία των ξενοδόχων και εκφράζεται στα πρόσωπα  των εκλεγμένων αντιπροσώπων  κάθε περιοχής.

  1. Ειδικά για την περιοχή της Πελοποννήσου, η συντριπτική αύξηση της συμμετοχής των ξενοδόχων αλλά και η στήριξη και η ψήφιση ξενοδόχων ανεξάρτητα από την περιοχή στην οποία δραστηριοποιούνται φέρνει έναν αέρα ανανέωσης στο ίδιο το τουριστικό προϊόν που δεν απορρίπτει το καθιερωμένο πλέον μοντέλο της νησιωτικής φιλοξενίας αλλά το εμπλουτίζει με ένα σύνθετο και πολυπρόσωπο προϊόν, αυτό της Πελοποννήσου.

Συγχαρητήρια στο Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδας και στους νεοεκλεγέντες συμβούλους του.

Πάμε να το γυρίσουμε!

Αλέξανδρος Αγγελόπουλος”.

Ο Χρήστος Ιωάννου

Από την πλευρά του ο Χρήστος Ιωάννου αναφέρει:

“Αγαπητές-οί συνάδελφοι,

Θέλω να σας ευχαριστήσω θερμά για την εκλογή μου.

Είναι μεγάλη μου τιμή να εκπροσωπώ τον ξενοδοχειακό κλάδο της περιφέρεια Ηπείρου, μια από τις πιο ανερχόμενες και δυναμικές τουριστικά.

Θα εργαστώ σκληρά ώστε να δικαιώσω την εμπιστοσύνη σας.

Θέλω επίσης να σας ευχαριστήσω για την εξαιρετικά μεγάλη συμμετοχή που ενισχύει τον θεσμικό ρόλο του Ξ.Ε.Ε. και αποτελεί μια πολύ σημαντική παρακαταθήκη.

Ευχαριστώ πολύ,

Χρήστος Ιωάννου”.

ksd PRIMAGEL
adv

 

Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *