money tourism copyrigh
money tourism copyrigh photo

Επιστρέφει ως άμισθος σύμβουλος στο υπουργείο Τουρισμού ο Κώστας Λούλης

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΦΟΡΕΙΣ

Ως άμισθος σύμβουλος στο υπουργείο Τουρισμού, στο γραφείο του υπουργού κ. Χάρη Θεοχάρη, επιστρέφει ο τέως γενικός γραμματέας κ. Κώστας Λούλης.

Σύμφωνα με την σχετική απόφαση που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ, ο κ. Λούλης θα είναι “άμισθος σύμβουλος με ειδικό αντικείμενο τον σχεδιασμό και την υποβολή προτάσεων για την τουριστική ανάπτυξη, τη στήριξη της τουριστικής επιχειρηματικότητας και τη στρατηγική επέκτασης στις διεθνείς αγορές θα παρέχει τις υπηρεσίες του στον υπουργό Τουρισμού».

Από την πλευρά της η τομεάρχης Τουρισμού της ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης κα. Κατερίνα Νοτοπούλου, σε δήλωσή της καταγγέλει την επιστροφή του τέως γενικού γραμματέα.

Η δήλωση της κας. Νοτοπούλου, έχει ως εξής: “Οι «άριστοι» δεν χάνονται στο «Επιτελικό» κράτος του Κυριάκου Μητσοτάκη. Έτσι και ο φιλοχουντικός πρώην Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Τουρισμού Κ. Λούλης, με το ανύπαρκτο πτυχίο, επιστρέφει στο Υπουργείο Τουρισμού αυτή τη φορά από την πίσω πόρτα ως ειδικός σύμβουλος του κ. Θεοχάρη. Ο πρώην ΓΓ του Υπουργείου Τουρισμού είχε παραιτηθεί πρόσφατα μετά το σάλο που ξέσπασε από την αποκάλυψη ότι δεν διέθετε το απαιτούμενο πτυχίο που όριζε ο νόμος για την θέση του ΓΓ. Και μετά την απαράδεκτη δηλωσή του πως φέτος το καλοκαίρι δε θα πάει σε ξενοδοχείο γιατί φοβάται μήπως κολλήσει κορονοϊό από το μπουφέ. Και αν για τα μάτια του κόσμου κάποιος κρυφτεί για λίγο, επανέρχεται!  Γιατί άραγε…”.

ksd άμισθος σύμβουλος
adv
Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *