brands

Επιστρέφει στην Τουρκία η Royal Caribbean

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Mε δύο νέες κρουαζιέρες, η Royal Caribbean, επιστρέφει στην Τουρκία, στα τέλη του 2019, ενώ η ολική επαναφορά της χώρας στο πρόγραμμα της εταιρίας κρουαζιέρων τοποθετείται χρονικά μέχρι το 2020, σύμφωνα με τη Vicki Freed, Ανώτερη Αντιπρόεδρο πωλήσεων, εμπορικών υπηρεσιών και υποστήριξης της εταιρίας.

Η διοίκηση της Royal Caribbean International, ύστερα από συζητήσεις με τον διευθυντή ασφαλείας της εταιρίας, αποφάσισε ότι μπορεί να εντάξει και πάλι στο πρόγραμμά της την Τουρκία, αρχικά με δύο δρομολόγια, τα οποία, ωστόσο, δεν έχουν βγει ακόμη προς πώληση.

Σύμφωνα με τη Freed, η ενδεχόμενη επιστροφή της εταιρίας στην Τουρκία τέθηκε υπό συζήτηση, ύστερα από αποχή από τα λιμάνια της χώρας το 2017 και το 2018, λόγω συνομιλιών μεταξύ της εταιρίας και του ταξιδιωτικού πράκτορα Joseph Cavarra, της Education Travel Service.

«Πέρυσι είχαμε ένα γκρουπ 650 ατόμων μαζί με έναν πάστορα από το Kansas City. Όταν το γκρουπ έφθασε στην Έφεσο δημιουργήθηκε σημαντικό θέμα», ανέφερε ο Cavarra στην έκθεση Travel Market. «Τα προγράμματα που είχαμε δεν ήταν τόσο προσανατολισμένα στις χριστιανικές ομάδες». Σε μία από αυτές τις ομάδες αρχηγός είναι ο Αμερικανός τηλευαγγελιστής, Joel Olsteen.

Όσον αφορά τις δύο νέες κρουαζιέρες είναι 12ήμερες δρομολόγια και θα ξεκινήσουν από τη Ρώμη στις 30 Οκτωβρίου και στις 12 Νοεμβρίου. Και οι δύο θα πραγματοποιηθούν από το Jewel of the Seas και θα περιλαμβάνουν στάσεις στην Έφεσο και στο Ισραήλ, πόλεις που αποτελούν «πολύ μεγάλα λιμάνια για εμάς» και την υπόλοιπη θρησκευτική κοινότητα, δήλωσε ο Cavarra.

Σύμφωνα με τον ίδιο, κανένας από τους πελάτες με τους οποίους συνεργάζεται δεν ανησυχεί για θέματα ασφαλείας, που έγιναν αιτία να σταματήσουν τα δρομολόγια στην περιοχή αυτή. «Όλοι ανησυχούν για την Τουρκία, ωστόσο δεν θα βάζαμε σε κίνδυνο το προσκύνημά μας», ανέφερε.

Προμήθεια των ταξιδιωτικών πρακτόρων αποφάσισε η Royal Caribbean

Tην προμήθεια των ταξιδιωτικών πρακτόρων σε μελλοντικές κρατήσεις, ανακοίνωσε πρόσφατα η Royal Caribbean, κάτι που η Freed είπε ότι αποφασίστηκε για το καλό των ταξιδιωτικών πρακτόρων.

«Πρόκειται για μια απόφαση που πάρθηκε έχοντας τη στήριξη της ομάδας εσόδων», ανέφερε. «Θεώρησα ότι ήταν το σωστό. Κατανοώ τους ταξιδιωτικούς πράκτορες και πόσο σκληρή είναι η δουλειά τους. Αν πρέπει να εργαστούν εξίσου σκληρά, γιατί θα πρέπει να τιμωρηθούν;»

Επίσης, την περασμένη εβδομάδα, η Royal Caribbean ανακοίνωσε ένα νέο χαρακτηριστικό στο σύστημα κρατήσεων, Espresso, το οποίο θα επιτρέπει στους πράκτορες να μεταφέρουν μεμονωμένους πελάτες ενσωματώνοντάς τους σε υπάρχοντα γκρουπ.

Σύμφωνα με την Freed, η απόφαση αυτή πάρθηκε «100% με τη σύμφωνη γνώμη του συμβουλευτικού μας συμβουλίου ταξιδιωτικών πρακτόρων. Βοήθησαν πραγματικά στη διαμόρφωση αυτής της απόφασης».

Το Mariner of the Seas για τους Millennials

Όταν το Mariner of the Seas θα φθάσει στο Μαϊάμι, αργότερα αυτό το καλοκαίρι, θα είναι ένα εντελώς νέο πλοίο, με στόχο να προσελκύσει τους νέους.

«Πρόκειται για μια εντελώς νέα εμπειρία στην αγορά των κρουαζιέρων μικρής διάρκειας», δήλωσε η Freed. «Θα απευθύνεται στους νέους fans της κρουαζιέρας και στους Millennials».

Σύμφωνα με έρευνες που έκανε η Royal Caribbean, αυτά που θέλουν οι Millennials είναι «μεγάλες πισίνες και νυχτερινή ζωή», δήλωσε η Freed, οπότε το Mariner θα δεχτεί πλήρη ανακαίνιση όλων των καταστρωμάτων για να τα μετατρέψει σε πισίνες νυχτερινής διασκέδασης.

«Οι πισίνες, που κατά κανόνα σκοτεινιάζουν τη νύχτα, θα είναι πλέον χώροι διασκέδασης με μουσική», ανέφερε. «Θέλουν μπάντες και νυχτερινό φως και δροσερά μπαρ. Επομένως δεν ενδιαφέρονται για την παραδοσιακή ψυχαγωγία των κρουαζιερόπλοιων. Αυτό το νέο πλοίο θα είναι ακριβώς έτσι».

Ακόμα στο Mariner θα υπάρχει sports μπαρ, με την ονομασία Playmakers, και ένα μεξικάνικο εστιατόριο, το El Loco.

ΠΗΓΗ

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *