Επιτυχημένο παράδειγμα σύμπραξης δημοσίου και ιδιωτικού τομέα το αεροδρόμιο της Ζακύνθου

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΦΟΡΕΙΣ

Το αεροδρόμιο Ζακύνθου «Διονύσιος Σολωμός» επισκέφθηκε η υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδια για τις Μεταφορές, Χριστίνα Αλεξοπούλου. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της επιθεώρησε τις εγκαταστάσεις που έχουν δημιουργηθεί κατά την ανακαίνιση και επέκταση των υποδομών του αερολιμένα και είχε συνεργασία με υπηρεσιακούς παράγοντες.

Μετά το πέρας της επίσκεψής της, η κυρία Αλεξοπούλου δήλωσε σχετικά: «Το αεροδρόμιο Ζακύνθου, με τις νέες υποδομές που έχουν τεθεί πλήρως στην υπηρεσία των κατοίκων και των επισκεπτών του νησιού από τις αρχές του 2021, αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα επιτυχημένης συνεργασίας ιδιωτικού και δημοσίου τομέα, προς όφελος της τοπικής κοινωνίας. Δεν είναι τυχαίο ότι συμβαδίζει με τη θεαματική αύξηση της τουριστικής κίνησης που παρατηρείται σε όλη τη χώρα, καταρρίπτοντας αλλεπάλληλα ρεκόρ επιβατικής κίνησης”.

Και συνέχισε η κα. Αλεξοπούλου: “Η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη υλοποιεί ήδη στα Ιόνια Νησιά ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα 260 έργων ύψους άνω των 1,3 δισ. Ευρώ και πρόσθετων παρεμβάσεων 500 εκατ. Ευρώ, σημαντικό μέρος των οποίων αφορά στη Ζάκυνθο. Παράλληλα, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και τις τοπικές αρχές, εργαζόμαστε για την επίλυση ζητημάτων στρατηγικής σημασίας, τα οποία θα φέρουν το νησί σε μια νέα εποχή».

 

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *