ΕΡΕΥΝΑ: Αυθόρμητες αποδράσεις επιλέγουν τα δύο τρίτα των Αμερικανών

ΜΕΛΕΤΕΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Δύο στους τρεις (67%) Αμερικανούς με ταξιδιωτικά σχέδια για φέτος υποστηρίζουν ότι τα καλύτερα ταξίδια είναι τα αυθόρμητα ταξίδια της τελευταίας στιγμής, όπως αποκαλύπτει νέα έρευνα που διεξήγαγαν οι επωνυμίες οικονομικών καταλυμάτων Motel 6 και το Studio 6.

Η έρευνα, η οποία διεξήχθη από την εταιρία ερευνών αγοράς OnePoll, σε δείγμα 2.045 Αμερικανών που σχεδιάζουν να ταξιδέψουν φέτος, το διάστημα μεταξύ 22 και 27 Φεβρουαρίου 2023, διαπίστωσε ότι σχεδόν τα τρία τέταρτα (73%) θα ήταν πρόθυμοι να επισκεφθούν έναν προορισμό έκπληξη.

“Μια απόδραση της τελευταίας στιγμής είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε λίγη χαρά στη ζωή σας”, δήλωσε η Julie Arrowsmith, πρόεδρος και προσωρινή διευθύνουσα σύμβουλος της G6 Hospitality, μητρικής εταιρίας των Motel 6 και Studio 6. “Για όσους αναζητούν μια νέα περιπέτεια αυτό το καλοκαίρι, μπορούν να είναι ήσυχοι γνωρίζοντας ότι τα Motel 6 και Studio 6 είναι εδώ για να παρέχουν καθαρά, άνετα και οικονομικά προσιτά μέρη διαμονής, ώστε οι ταξιδιώτες να μπορούν να ξοδέψουν περισσότερα για τις πραγματικές εμπειρίες και τα γεγονότα που τους έφεραν στον προορισμό”.

Ταξιδεύοντας με συντρόφους και εκτός εποχής

Επτά στους 10 ταξιδιώτες (70%) αναφέρουν ότι επιδίδονται σε ταξίδια άνω των τριών ωρών από τη γενέτειρά τους, με περισσότερους από τρεις στους τέσσερις (78%) να προτιμούν να ταξιδεύουν με άλλους ανθρώπους, ενώ σχεδόν ένας στους τρεις (28%) σχεδιάζει να εξερευνήσει έναν προορισμό με συντροφιά το κατοικίδιό του.

Με τα αυθόρμητα ταξίδια σε άνοδο, περισσότεροι από δύο στους πέντε (44%) παραθεριστές παραδέχονται ότι αλλάζουν τις ταξιδιωτικές τους εμπειρίες φέτος. Πιο συγκεκριμένα, η τυπική “ταξιδιωτική περίοδος” μπορεί να ανήκει στο παρελθόν, καθώς σχεδόν οι μισοί (47%) δηλώνουν ότι είναι εξίσου πιθανό να ταξιδέψουν εκτός εποχής ή τις καθημερινές, σε αντίθεση με τις περιόδους αιχμής, όπως οι αργίες και τα Σαββατοκύριακα.

Επίσης, ένας στους τρεις (32%) ενδίδει στην περιπλάνησή του, κάνοντας διακοπές μεγαλύτερης διάρκειας από ποτέ.

Διαμονή σε ξενοδοχεία

Στην πραγματικότητα, ανεξάρτητα από τη διάρκεια του ταξιδιού, σχεδόν οι μισοί (49%) Αμερικανοί τουρίστες σχεδιάζουν να μείνουν σε ξενοδοχείο ή μοτέλ. Και, κατά την κράτηση καταλυμάτων, τα δύο τρίτα (66%) δηλώνουν ότι τα προγράμματα ανταμοιβών είναι σημαντικά γι’ αυτούς.

Όσοι επιθυμούν να εξοικονομήσουν χρήματα αυτό το καλοκαίρι μπορούν να απολαύσουν αποκλειστικές προσφορές και εκπτώσεις, εξοικονομώντας παράλληλα 6% από τη διαμονή τους, συμμετέχοντας στο My6, ένα δωρεάν πρόγραμμα ανταμοιβών από το Motel 6 και το Studio 6, με προσφορές που υποστηρίζουν τις καλοκαιρινές περιπέτειες.

Tagged

1 σχόλιο στο “ΕΡΕΥΝΑ: Αυθόρμητες αποδράσεις επιλέγουν τα δύο τρίτα των Αμερικανών

Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *