H Νorth Events, στο πλαίσιο προωθητικών δράσεων που πραγματοποιεί στην Πολωνία τα τελευταία 4 χρόνια, μέσω της GRECKA PANORAMA – GREEK FOOD SHOW για την ανάδειξη της ελληνικής γαστρονομίας αλλά και την προώθηση των ελληνικών προϊόντων στην αγορά της Πολωνίας, συμμετέχει σε 2 εργαστήρια ελληνικής κουζίνας τα οποία θα πραγματοποιηθούν από τον ένθερμο υποστηρικτή της Ελληνικής κουζίνας στην Πολωνία, Chef Kuba Korczak, τον Φεβρουάριο 2019.
Η δράση αυτή αποτελεί μία ακόμα προωθητική ενέργεια της Νorth Events για την αναγνωρισιμότητα των ελληνικών προϊόντων σε Πολωνικό κοινό που αγαπά την ελληνική κουζίνα και τα ελληνικά προϊόντα.
- Ο Kuba Korczak, είναι σεφ με πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας με δική του τηλεοπτική εκπομπή “Shopping under control” στο κανάλι TVP2.
- Διοργανωτής εκδηλώσεων και εκδηλώσεων μαγειρικής.
- Λέκτορας σε μαγειρικές ακαδημίες σε όλη τη χώρα.
- Μαζί με τα εστιατόρια Kręglicki έχει μαγειρέψει για 500 εκλεκτούς προσκεκλημένους, μεταξύ των οποίων ήταν 44 αρχηγοί κρατών, συμπεριλαμβανομένων Μπαράκ Ομπάμα, Bronislaw Komorowski και Λεχ Βαλέσα.
- Απεριόριστη συμμετοχή στην προώθηση μοναδικών περιφερειακών γεύσεων της Πολωνίας και στην εκπαίδευση υπεύθυνων καταναλωτών.
- Ο δημιουργός του διαγωνισμού περιφερειακών προϊόντων – Μαγειρικό πρωτάθλημα που ονομάστηκε μετά Hanna Szymanderska.
- Είναι επίσης γνωστός από το πρόγραμμα Ewa Chodakowska – Be Active, στο κανάλι Kuchnia + και συνεχώς εμφανίζεται ως ειδικός μαγειρικής σε πολλά τηλεοπτικά κανάλια και ραδιοφωνικούς σταθμούς.
Το Πρόγραμμα των Μαγειρικών εργαστηρίων έχει ως εξής :
13.02.2019 στη Σχολή Μαγειρικής Burda Food Center, Wroclaw, Poland
20.02.2019 Culinary Studio «Cook Story», Βαρσοβία
Συμμετέχουν με προϊόντα τους οι παρακάτω εταιρίες : Alpha Pi (premium extra παρθένο ελαιόλαδο Αlpha Pi), Εlli’s Farm (premium extra παρθένο ελαιόλαδο Εliama), Πρωτογεράκης & Υιοί Ο.Ε. (superior & βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο),Τerra Di Sitia (premium extra παρθένο ελαιόλαδο Thema), Nούσιας Γ.& Α.ΟΕ (Φέτα Vasilitsa), KΟΛΙΟΣ Α.Ε. (Φέτα Kolios & γιαούρτι), Κρόκος Κοζάνης, Εlviart Kαλοϊδάς – πίτες , Mέλι ‘’AGIASMENO’’- Aργύρης Δημακόπουλος, Κώστας Χαλαμπαλάκης -Cretan Farmers-κρητικά βότανα και Ούζο Τυρνάβου (Αφοι Κατασαρού).
Στα εργαστήρια μαγειρικής συμμετέχουν Πολωνοί λάτρεις της ελληνικής γαστρονομίας και η συμμετοχή είναι μόνο με εισιτήριο.
Η διάρκεια κάθε εργαστηρίου είναι 4 ώρες.