Αισιοδοξία για τον Τουρισμό από τον Αλέξη Τσίπρα, 30 εκ. τουρίστες το 2017 (vid)

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΦΟΡΕΙΣ

Αισιόδοξος ότι ο ελληνικός Τουρισμός θα “σπάσει το φράγμα” των 30 εκ. τουριστών το 2017, εμφανίστηκε στη συνάντηση που είχε με το νέο προεδρείο του ΣΕΤΕ, ο πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας.

Ο κ. πρωθυπουργός επεσήμανε ότι ο Τουρισμός αποτελεί σημαντικό πυλώνα της ελληνικής Οικονομίας και προς τούτο θα πρέπει να υπάρξει σχεδιασμός για περαιτέρω ανάπτυξη και όχι εφησυχασμός στα σημερινά θετικά αποτελέσματα.
Σε τιτίβισμά του στο twitter ο κ. Τσίπρας σημείωσε : “Ο κλάδος του τουρισμού κινείται σε εξαιρετικά επίπεδα και είναι πιθανό για πρώτη φορά να υπερβεί το ρεκόρ των 30 εκατομ. επισκεπτών. Στόχος τώρα να μετατρέψουμε την τουριστική περίοδο σε μακράς διάρκειας ώστε να εμπλουτισθεί η προστιθέμενη αξία που παράγει ο τουρισμός μας”.

tsiprasΣτο ίδιο μήκος κύματος, τόσο ο νέος πρόεδρος του ΣΕΤΕ Γιάννης Ρέτσος, όσο και η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά.

Η Έλενα Κουντουρά τόνισε ότι το 2016 ήταν μια εξαιρετική χρονιά, με επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, υπογραμμίζοντας την άριστη συνεργασία με τον ΣΕΤΕ και τις Περιφέρειες. Ακόμη η κα. Κουντουρά ανέφερε ότι υπάρχει επενδυτική έκρηξη στον Τουρισμό.

Από την πλευρά του ο Γιάννης Ρέτσος είπε χαρακτηριστικά “πάμε καλά” και τόνισε ότι τα υπάρχοντα στοιχεία επιβεβαιώνουν την καλή πορεία του κλάδου. Σε τιτίβισμά του αργότερα, μέσω του προσωπικού του λογαρισμού στο twitter τόνισε ότι έθεσαν στη συνάντηση θέματα φορολογίας, χωροταξικού σχεδιασμού, διασύνδεσης με Πολιτισμό & αγροδιατροφικό τομέα, ώστε να βελτιωθεί η ανταγωνιστικότητα και να υπάρξει σταθερή ανάπτυξη για τον ελληνικό Τουρισμό.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *