Εβδομάδα Μακεδονικής Κουζίνας στο Salonica Restaurant του Makedonia Palace!

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Στην Εβδομάδα Σύγχρονης Μακεδονικής Κουζίνας, από 12-18 Μαρτίου, ένα ιδιαίτερο γαστρονομικό event που έχει ως στόχο τη διάσωση της μακεδονικής γευστικής παράδοσης και την ανάδειξη της σύγχρονης εκδοχής της ως πρωταγωνίστριας των γευστικών αγαθών της Βόρειας Ελλάδας, συμμετέχει τo Makedonia Palace Hotel Thessaloniki.

Ανάμεσα στους τέσσερις βραβευμένους και καταξιωμένους σεφ της Θεσσαλονίκης, που δημιούργησαν τις σύγχρονες εκδοχές φέροντας γνώριμα αρώματα και γεύσεις που «ξυπνούν «μνήμες από την παράδοση και ο Σωτήρης Ευαγγέλου του Makedonia Palace. Mε λαμπρή πορεία, σημαντικές συνεργασίες και πολλούς Χρυσούς Σκούφους στο ενεργητικό του, έχει συμβάλει ουσιαστικά στην ανάδειξη της γαστρονομικής πλευράς της ελληνικής κουζίνας.

Την εβδομάδα που θα διαρκέσει το event, θα μπορέσετε να πάρετε μία γεύση Μακεδονικής κουζίνας, μέσα από το set menu που θα σερβίρεται στο εστιατόριο Salonica, του Makedonia Palace.
Η πρόταση του menu διαμορφώνεται ως εξής:
– Eλιές Χαλκιδικής με αρωματικά βότανα και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
– Αγιορείτικη ψαρόσουπα
– Ψητός μπακαλιάρος με κρούστα από καρύδια
– Αρνάκι με κρέμα από γιαχνερά χόρτα & σάλτσα αυγολέμονο
– Μπουγάτσα με παγωτό σοκολάτα
Το κόστος κατ’ άτομο ανέρχεται στα 36€.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *