Οι Μαλδίβες τιμώμενη χώρα στην ITB

ΔΙΕΘΝΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η κορυφαία έκθεση ITB, θα ξεκινήσει φέτος με μια εκπληκτική τελετή έναρξης που θα μεταφέρει τους επισκέπτες σε ένα ταξίδι στις Μαλδίβες.
Θα παρουσιαστεί ένα show με παραδοσιακούς χορούς, τραγούδια και μουσική, που θα προσφέρει στους επισκέπτες μια εικόνα για τις πολλές πτυχές του πολιτισμού της.
Η τελετή θα παργματοποιηθεί την Τρίτη, 8 Μαρτίου στις 18:00 στο CityCube Berlin και αναμένεται να παραστούν πολλές διασημότητες της πολιτικής και του τουρισμού.

Ήλιος, παραλίες και θάλασσα – στην τελετή έναρξης, ενώ οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τη μοναδική ατμόσφαιρα των Μαλδίβων, όταν πάνω από 60 καλλιτέχνες θα πουν την ιστορία του «odi or dhoni» – Βάρκα ή πλοίο.
Οι περίτεχνες παραστάσεις θα παρουσιάσουν μια εικόνα για την ιστορία, τον πολιτισμό και τον τρόπο ζωής στις Μαλδίβες.
Περίπου 4.000 επισκέπτες μπορούν να παρακολουθήσουν τα 50 χρόνια της ΙΤΒ του Βερολίνου σε μια ταινία που αφηγείται την ιστορία του εμπορίου του τουρισμού, σε συνδυασμό με τα γεγονότα ορόσημο στην ιστορία της διεθνούς ταξιδιωτικής βιομηχανίας.
Στη συνέχεια, γαστρονομικές απολαύσεις από το νησί του Ινδικού Ωκεανού θα περιμένουν τον επισκέπτη σε μια εκδήλωση υποδοχής και δικτύωσης.

Μεταξύ των παρευρισκομένων θα είναι ο δήμαρχος του Βερολίνου, Michael Müller και η Iris Gleick Υφυπουργός στο Ομοσπονδιακό Υπουργείο Οικονομίας και Ενέργειας. Ο Dr. Christian Göke, Διευθύνων Σύμβουλος της Messe Berlin, θα χαιρετήσει τους καλεσμένους. Η ITB θα καλωσορίσει επίσης τα μέλη της τουριστικής βιομηχανίας, συμπεριλαμβανομένων των Δρ Michael Frenzel, Πρόεδρο της Ομοσπονδιακής Ένωσης της γερμανικής βιομηχανίας Τουρισμού (BTW), και τον Taleb Rifai, Γενικός Γραμματέας του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού (UNWTO). Ο Υπουργός Τουρισμού των Μαλδίβων Moose Zameen θα είναι επίσης παρών.

 

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *