Η Expedia.com βράβευσε το Creta Maris Beach Resort

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Tο βραβείο «Outstanding Package Performing» απέσπασε το Creta Maris Beach Resort, ξεχωρίζοντας ανάμεσα σε 610 ξενοδοχεία της Ανατολικής Κρήτης.

Η διάκριση αυτή από την Expedia.com έρχεται να πάρει τη θέση της μεταξύ δεκάδων άλλων διακρίσεων του ξενοδοχείου, ενώ ταυτόχρονα αποδεικνύει, για μια ακόμη φορά, πως ανεξάρτητα από τις δύσκολες οικονομικές και πολιτικές συγκυρίες της χώρας, το Creta Maris Beach Resort συνεχίζει να κερδίζει τις εντυπώσεις τόσο των συνεργατών, όσο και των επισκεπτών του, προβάλλοντας επάξια την Κρήτη.

Η διάκριση «Outstanding Package Performing» ήταν επακόλουθο της άριστα οργανωμένης λειτουργίας του Creta Maris, της μελετημένης πολιτικής πωλήσεων και κρατήσεων, αλλά και της προτίμησης που έδειξαν οι ταξιδιώτες στο ξενοδοχείο, επιλέγοντας τις εξαιρετικές κρατήσεις πακέτου που αυτό προσφέρει.

Το βραβείο παρέλαβαν οι κ.κ. Νίκος Βλασιάδης, διευθυντής του ξενοδοχείου και Μιχάλης Ρουσάκης, υποδιευθυντής, από την κα. Άννα Τζένου, market manager της Expedia.com για την περιοχή του Ηρακλείου, στην επίσημη εκδήλωση απονομής βραβείων που διοργάνωσε η Expedia.com.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *