Ευρωπαϊκή Επιτροπή Τουρισμού: Νέα εκστρατεία με τίτλο We Are Europe

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΦΟΡΕΙΣ

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή Τουρισμού, προχώρησε στη δημιουργία της εκστρατείας “We Are Europe” με στόχο την αύξηση των ταξιδιών στην Ευρώπη καθώς οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί χαλαρώνουν.

Η νέα αυτή εκστρατεία θα μεταδοθεί μέσω του Euronews και των μέσων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Τουρισμού εντός των επόμενων 4 εβδομάδων και έχει ως στόχο να κάνει τους θεατές να θέλουν να ταξιδέψουν ξανά και να βιώσουν την ομορφιά της ξεχωριστής ηπείρου.

Το νέο βίντεο, το οποίο δημιουργήθηκε από το πρακτορείο Embrace του Εuronews, επιδιώκει να εμπνεύσει τους θεατές και να τονώσει τη φαντασία τους για μελλοντικά ταξίδια με στιγμιότυπα από τη φύση, τον πολιτισμό, την ιστορία και την κληρονομιά της Ευρώπης.

Το σποτ διαρκεί 1 λεπτό και επισημαίνει τα συναισθήματα που βιώσαμε κατά τη διάρκεια του αναγκαστικού εγκλεισμού: τι χάσαμε και τι ανακαλύψαμε για τους εαυτούς μας ενώ αντικατοπτρίζει τη διαφορετικότητα, αλλά και την ενότητα που χαρακτηρίζει την ευρωπαϊκή ήπειρο.

Η πρωτοβουλία που χρηματοδοτείται από το Euronews προάγει το βιώσιμο τουρισμό, τη διαφορετικότητα της Ευρώπης καθώς και τη δυνατότητα που παρέχουν τα ταξίδια ως προς το να έρχεται ο κόσμος όλο και πιο κοντά. Η εκστρατεία συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και διατίθεται σε πλήθος γλωσσών (γαλλικά, γερμανικά, ισπανικά, πορτογαλικά και αγγλικά) με στόχο τη μεγαλύτερη δυνατή απήχηση.

Ο Εκτελεστικός Διευθυντής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Τουρισμού, Eduardo Santander, αναφέρεται στο οικοσύστημα του ευρωπαϊκού τουρισμού, το οποίο έχει πληγεί βαθύτατα από την πανδημία, και το σημαντικό ρόλο των μέσων ως προς την ενημέρωση και την παροχή κινήτρων για την αύξηση της ζήτησης για ταξίδια. Επίσης, τονίζει ότι στηρίζει την οδηγία της ΕΕ για μία προσέγγιση που θα έχει ως βασικούς πυλώνες την ασφάλεια, τη διαφάνεια, τον συντονισμό και την αποφυγή των διακρίσεων.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το βίντεο της εκστρατείας “We Are Europe”

ΠΗΓΗ

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *