Φιάσκο τα βραβεία του ΕΟΤ στην WTM 2022

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΦΟΡΕΙΣ

Σε φιάσκο εξελίχθηκε η χθεσινοβραδινή εκδήλωση του ΕΟΤ στο Λονδίνο για κάποια βραβεία…

Υπό καθεστώς “μυστικότητας”, αφού δεν εστάλησαν προσκλήσεις, ούτε καν στους δημοσιογράφους που είναι στο Λονδίνο, αλλά ούτε και ενημερωτικό υλικό για την έκθεση όπως έκανε δεκαετίες τώρα το γραφείο ΕΟΤ Μ. Βρετανίας και Ιρλανδίας, με την παρουσία περίπου 70 ατόμων σε μια μικρή αίθουσα και χωρίς κανέναν επίσημο -ούτε καν ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας δεν προσήλθε- ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ και η διευθύντρια του Οργανισμού στο τοπικό γραφείο, βράβευσαν κάποιους προορισμούς. Η βραδινή εκδήλωση, όπως και η πρωϊνή που ήταν πραγματικά πολύ σημαντική, είχαν σημαντικά προβλήματα οργάνωσης.

Είναι ενδεικτικό ότι μεγάλοι και παραδοσιακοί προορισμοί για τους Άγγλους, όπως η Ρόδος δεν βραβεύτηκαν, ενώ το βραβείο Sustainability, δόθηκε σε νησί, που ουδεμία δράση έχει αναπτύξει στον τομέα αυτό, αλλά είναι γνωστό για την μακροβιότητα των κατοίκων του…

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι οι tour operators που συμμετείχαν στην διαδικασία, δεν ήταν tour operators, αλλά μικρά ταξιδιωτικά γραφεία, τα περισσότερα εκ των οποίων άγνωστα και χωρίς δραστηριότητα σε αρκετούς μείζονες ελληνικούς προορισμούς.

Tagged

3 σχόλια στο “Φιάσκο τα βραβεία του ΕΟΤ στην WTM 2022

Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *