fti
Η κα. Roula Jouni|money tourism copyright photo

FTI: 3 νέες καμπάνιες για “ξέγνοιαστες” κρατήσεις και δημιουργία πρωτοκόλλων ασφαλείας

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Ο γερμανικός tour operator FTI ανακοίνωσε προγράμματα για δωρεάν ακυρώσεις διακοπών καθώς και την εφαρμογή πρωτοκόλλων ασφαλείας στα ξενοδοχεία του.

Τα νέα αυτά προγράμματα θα εφαρμόζονται για εσωτερικούς προορισμούς  με κρατήσεις σε ξενοδοχεία καθώς και για όλα τα πακέτα διακοπών με πτήσεις προς την Ευρώπη, αλλά και σε επιλεγμένες κρατήσεις από το παγκόσμιο χαρτοφυλάκιο του tour operator. Επίσης, ανακοινώθηκε και η υιοθέτηση πρωτοκόλλων με στόχο τις ασφαλείς και ξέγνοιαστες διακοπές.

“Ξέγνοιαστο καλοκαίρι”

Με τη νέα καμπάνια οι πελάτες του tour operator θα μπορούν να πραγματοποιούν τις κρατήσεις έως τις 31 Αυγούστου 2020 χωρίς να κάνουν κατάθεση και θα πληρώνουν το ποσό 14 ημέρες πριν την αναχώρηση, ενώ μέχρι τότε τα ακυρωτικά δε θα χρεώνονται.

Η προσφορά αυτή ισχύει για εσωτερικούς προορισμούς με κρατήσεις για ξενοδοχεία, όπως η Γερμανία και η Ελβετία, καθώς και για ευρωπαϊκούς και παγκόσμιους προορισμούς με παροχή πτήσεων, όπως η Ελλάδα, η Κύπρος, η Τουρκία ή η Πορτογαλία με αναχώρηση από τις 31 Αυγούστου 2020.

“Χρυσό Φθινόπωρο”

Οι πελάτες μπορούν να προχωρήσουν σε δωρεάν ακύρωση της κράτησης τους για αναχωρήσεις από την 1η Σεπτεμβρίου έως τις 31 Οκτωβρίου 2020. Η δωρεάν ακύρωση εφικτή έως και 1 μήνα πριν την αναχώρηση. Σε αυτή την προσφορά περιλαμβάνεται το σύνολο του χαρτοφυλακίου του FTI.

Προσφορές Early Bird

Ο tour operator παρέχει πλήθος προσφορών για το διάστημα από το Νοέμβριο του 2020 έως και τον Οκτώβριο του 2021. Τα Early Birds θα έχουν στη διάθεση τους μία μεγάλη γκάμα προορισμών με ελκυστικές τιμές και θα μπορούν ακυρώσουν δωρεάν την κράτησή τους. Οι κρατήσεις για τα πακέτα με αναχώρηση από τη 1η Νοεμβρίου 2020 έως τις 31 Οκτωβρίου 2021 θα μπορούν να ακυρωθούν δωρεάν έως και τις 30 Σεπτεμβρίου.

Η προστασία είναι η βάση των νέων ταξιδιών

Για τον FTI η ασφάλεια είναι και το Α και το Ω και για αυτό παρέχονται πακέτα διακοπών σε χώρες με χαμηλό αριθμό κρουσμάτων όπως η Ελλάδα, η Κύπρος, η Μάλτα, η Κροατία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η Τουρκία, Αίγυπτος και η Τυνησία.

Πρωτόκολλα ασφαλείας του ταξιδιωτικού κλάδου

Σε πολλά σημεία ο tour operator συμφωνεί με τις προτάσεις του Γερμανικού Συνδέσμου Tour Operators (DRV), οι οποίες καλύπτουν τα ζητήματα των ταξιδιωτικών πρακτορείων, των πτήσεων, των μεταφορών, των λεωφορείων, της διαμονής, και των προορισμών.

Επίσης, συμπεριλαμβάνονται και οι κανόνες για την καθαριότητα, την απολύμανση, την τήρηση της απαραίτητης απόστασης και την εφαρμογή των προστατευτικών μέτρων, όπως η χρήση μασκών και η τοποθέτηση προστατευτικών σε όλους τους χώρους.

Επιπλέον, ανάλογα με την περιοχή θα εφαρμοστούν ειδικοί κανονισμοί για συγκεκριμένες λειτουργίες, όπως η οργάνωση του catering στα ξενοδοχεία ή το όριο πληρότητας.

Καθαριότητα 2.0: Ολοκληρωμένα πρωτόκολλα υγιεινής για τη λειτουργία των ξενοδοχείων

Ο γερμανικός tour operator προχώρησε σε συνεργασία με την Ecolab και την Cristal International Standards με στόχο τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου προγράμματος υγιεινής και ασφαλείας για την επανέναρξη της λειτουργίας των ξενοδοχείων του.

Σημείο κλειδί του προγράμματος αυτού είναι η εκπαίδευση του προσωπικού με στόχο να τηρούν τους κανονισμούς προσωπικής υγιεινής και να ακολουθούν τις νέες οδηγίες και τις διαδικασίες. Εξίσου σημαντική είναι η εφαρμογή των μέτρων αυτών σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου και η χρήση σύγχρονου εξοπλισμού.

Οι νέες διαδικασίες των πρωτοκόλλων θα εφαρμόζονται στο σύνολο των  χώρων, όπως η υποδοχή, οι ανελκυστήρες, τα εστιατόρια, τα σπα, τα γυμναστήρια, η κουζίνα, τα δωμάτια των επισκεπτών και των εργαζομένων.

Η CEO των MP Hotels και επικεφαλής περιεχομένου του FTI, Roula Jouny, αναφέρει:

“Μαζί με αυτά τα νέα και πιο αυστηρά εσωτερικά standards για όλα τα ξενοδοχεία του Ομίλου προσαρμοζόμαστε στα αντίστοιχα μέτρα και προϋποθέσεις που θα ισχύουν ξεχωριστά σε κάθε χώρα”.

Έλεγχος και Πιστοποίηση βάσει της εμπειρίας από την Αίγυπτο

Τα ξενοδοχεία στην Αίγυπτο επαναλειτουργούν για τον εσωτερικό τουρισμό από τις 15 Μαΐου. Το Υπουργείο Τουρισμού της Αιγύπτου θα ελέγχει τα ξενοδοχεία σχετικά με την εφαρμογή των απαραίτητων μέτρων σε συνεργασία με 3 ανεξάρτητες εταιρίες παγκοσμίου φήμης, εκ των οποίων η μία είναι η TÜV Nord.

Το διεθνώς αναγνωρισμένο κέντρο της Γερμανίας θα ελέγχει τα ξενοδοχεία της αλυσίδας Orascom στο El Gouna και τα υψίπεδα Taba, με στόχο η διαμονή των επισκεπτών να πραγματοποιείται με τα υψηλά επίπεδα αναγνώρισης της TÜV Nord.

Τα πρωτόκολλα υγιεινής και ασφαλείας των ξενοδοχείων Orascom, τα οποία βραβεύτηκαν αυτές τις ημέρες από την TÜV Nord, θα αποτελέσουν τη βάση για τα πρωτόκολλα του Ομίλου σε παγκόσμιο επίπεδο.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *