Γαλαξίδι: Electrolux Professional Cooking Tour

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση “3η Ρουμελιώτικη κουζίνα” στο Γαλαξίδι, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.
Και ως γιορτή, και ως εμπορική συγκέντρωση, και ως τουριστικό – μαγειρικό γεγονός, με πολλές ενεργές συμμετοχές προσωπικοτήτων, ξενοδόχων, καταστηματαρχών, φορέων τοπικών αρχών αλλά και απλό κόσμο που έτυχε να επισκεφτούν το Γαλαξίδι, στις 15.05.16, ημέρα Κυριακή.

gastronomy_electrolux Η Electrolux Professional στα πλαίσια του προγράμματός της Cooking Tour / Εταιρικό πρόγραμμα υποστήριξης της τουριστικής βιομηχανίας, φιλοξενίας και εστίασης, ήταν ο βασικός υποστηρικτής και χορηγός για την πραγματοποίηση του 3ου γαστρονομικού αυτού γεγονότος, γιορτής της Ρουμελιώτικης κουζίνας. Φαίνεται λοιπόν ότι αυτό το γεγονός θα καθιερωθεί με την σύμπραξή μας και υποστήριξή μας ως θεσμικό / τοπικό γεγονός.

elecrtolux1“Νοιώθουμε μεγάλη ικανοποίηση και περηφάνια που μέσα από την κορυφαία τεχνογνωσία, τεχνολογία αιχμής και μοναδική ποιότητα που έχουμε παγκοσμίως, παρέχουμε ωφέλειες στην καθημερινή δουλειά των εργαζομένων στην τουριστική βιομηχανία διαμέσου αυτών των ζωντανών εκδηλώσεων. Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τους μαθητές της τοπικής σχολής και τους επιχειρηματίες κάνοντας την εργασία τους πιο αποδοτική, πιο οικονομική, πιο ασφαλή, όπως κανείς άλλος δεν μπορεί.” ανέφερε ο κύριος Γιώργος Σχοινάς, Product Manager της Electrolux Professional σε ερωτήσεις κατά την διάρκεια του event.

Το Cooking Tour συνεχίζεται και επόμενος σταθμός είναι – πριν τις θερινές διακοπές – η Μύκονος.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *