Γαλάζια Σημαία για μια ακόμα χρονιά στo Fodele Beach

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Με την Γαλάζια Σημαία, το σύμβολο ποιότητας, ορθής περιβαλλοντικής συνείδησης αλλά και διεθνές πιστοποιητικό για την καθαρότητα κάθε παραλίας, επιβραβεύτηκε για μια ακόμα χρονιά το ξενοδοχείο Fodele Beach & Water Park Holiday Resort στο Φόδελε.

fodele_giannikakisΤο γεγονός αυτό, αποτελεί την ιδανικότερη επιβράβευση των «πράσινων», φιλικών προς το περιβάλλων πρακτικών που εφαρμόζει διαχρονικά η διοίκηση του ξενοδοχείου στο πλαίσιο της πολιτικής εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που υλοποιεί. Οι έλεγχοι για μια ακόμα χρονιά ήταν αυστηρότατοι και διεξοδικοί και πραγματοποιήθηκαν από τον αρμόδιο για την Ελλάδα συντονιστή του προγράμματος, την Ελληνική Εταιρεία Προστασία της Φύσης.

Η έπαρση της Γαλάζιας Σημαίας στην παραλία του Fodele Beach & Water Park Holiday Resort έγινε σε πανηγυρικό κλίμα, με την παρουσία του Δημάρχου Μαλεβιζίου κ. Κώστα Μαμουλάκη, εκπροσώπων των Λιμενικών Αρχών, της διοίκησης, του προσωπικού και φυσικά των πελατών του ξενοδοχείου, που συμμετείχαν με ενθουσιασμό στην εκδήλωση.

Η Γαλάζια Σημαία, απονέμεται σε οργανωμένες ακτές με βάση αυστηρά περιβαλλοντικά κριτήρια και αποτελεί μία πρότυπη δράση για ακτές με μεγάλο αριθμό λουόμενων. Το πρόγραμμα, το οποίο ξεκίνησε τη δεκαετία του ’80 και εφαρμόζεται σε περισσότερες από 50 χώρες από το Ίδρυμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (FEE) σε συνεργασία με τους συντονιστές των χωρών μελών του, εφαρμόζει κριτήρια βράβευσης τα οποία αναθεωρούνται και αυστηροποιούνται διαρκώς, με στόχο τη βελτίωση των συνθηκών στις ακτές και στις μαρίνες που βραβεύονται.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *