Γαστρονομία αξιώσεων στo βραβευμένο Première

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Μοναδικές γευστικές δημιουργίες, συνοδεία εξαίρετων οινικών επιλογών, με θέα την Ακρόπολη & τον Λυκαβηττό, προτείνουν για το Σάββατο, 17 Μαρτίου, ο Chef του εστιατορίου Première, του Athenaeum InterContinental, Μιχάλης Νουρλόγλου και η ομάδα του εστιατορίου, σε συνεργασία με τον βραβευμένο Chef Παύλο Κυριάκη.

Ο Chef του Première και η ομάδα του συνεργάζονται για πρώτη φορά και για μία μοναδική βραδιά με τον Παύλο Κυριάκη, ο οποίος έχει στο “βιογραφικό” του πολυβραβευμένα εστιατόρια, όπως τα 3άστερα Benu, στο Σαν Φρανσίσκο και Azurmendi, στο Μπιλμπάο.

Οι δημιουργικές προτάσεων των δύο κορυφαίων Chef, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνουν: Βασιλικό καβούρι με αβοκάντο, passion fruit και μαύρο ραπανάκι, Φουά γκρα ζεστό και κρύο με κάσιους και άγριες φράουλες, Λαυράκι ψημένο σε βούτυρο με χουρμά, λεμόνι και σαλσιφί, Φιλέτο Μόσχου με κρούστα από πιπεριά, πετιμέζι και πουρέ καρότο/τζίντζερ.

H τιμή του συγκεκριμένου μενού διαμορφώνεται στα €85 κατ’ άτομο.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *