Gay & Lesbian Travel: Ιδιαίτερη έμφαση στην ITB Berlin

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η ταξιδιωτική αγορά για ομοφυλόφιλους είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες στη διεθνή τουριστική βιομηχανία.
Η ITB του Βερολίνου παρουσιάζει μια πληθώρα ταξιδιωτικών επιλογών και τις τελευταίες τάσεις και τα προϊόντα.
Η Διεθνής Ένωση Travel Gay & Lesbian (IGLTA) θα είναι το κέντρο της προσοχής, μαζί με την Kenes Tours από το Τελ Αβίβ, και  νεοεισερχόμενους όπως οι Moments από τον Μαυρίκιο και το Club Holidays Adventures από την Ινδία.
Επίσης εμφανίζεται για πρώτη φορά το Quiiky Gay Tours από την Ιταλία, ένας νέος διοργανωτής κρουαζιέρας για γκέι.

itbΕκθέτες που επανεμφανίζονται, όπως οι Ontario Tourism, Hotel Granvia Kyoto από την Ιαπωνία, Wien Tourismus, Diversity Consulting International από τη Μαδρίτη, και το νησί της Μυκόνου. Τις ΗΠΑ εκπροσωπούν το Florida Keys & Key West,, και το Convention & Visitors Bureau Fort Lauderdale. Εκθέτες από τη Νότια Αμερική και τη Βραζιλία, η οποία θα προσελκύει την προσοχή με τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016, καθώς και η Αργεντινή που οργανώνει γκέι τάνγκο. Ο TomOnTour θα παρουσιάσει μια ευρεία γκάμα των προϊόντων και υπηρεσιών. Στις 9 Μαρτίου, την Τετάρτη, αρχίζοντας από τις 16:00, ο Spartacus International Gay Guide προσκαλεί τους επισκέπτες σε μια δεξίωση στο περίπτερο του. Το Σάββατο στις 16:00, τα Mate Travel Award θα λάβουν χώρα για πρώτη φορά στο Gay & Lesbian Travel Pavilion.

Το LGBT Media Πρόγευμα Δικτύωσης, που έχει καθιερωθεί ως διεθνής εκδήλωση δικτύωσης, θα λάβει χώρα την Τετάρτη στις 12.30 μ.μ. Επίσης, θα λάβουν μέρος το Γραφείο Τουρισμού του Ιλινόις, η Ένωση ταξιδιωτικών γραφείων των ΗΠΑ, το Visit Britain, ο Ontario Tourism, το Visit Brüssel, το Visit Benidorm, το Spartacus and TomOnTour/ITB Berlin..
Την Τρίτη, 8 Μαρτίου, την παραμονή της ΙΤΒ του Βερολίνου, το IGLTA και ένα νέο μέλος της οργάνωσης, η Pacific Asian Travel Association (PATA), καθώς και η European Tour Operators Association (ETOA) θα καλέσει τους εγγεγραμμένους επισκέπτες σε μια εκδήλωση γνωριμίας στο Hotel Berlin.
Την Τετάρτη, 9 Μαρτίου δεν πρέπει να χάσετε το TomOnTour’s Gay ITB Party, αυτή τη φορά θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο που άνοιξε πρόσφατα Amano Grand Central και χρηματοδοτείται από το Visit Florida & Partners. Μια κλήρωση θα προσφέρει την ευκαιρία να κερδίσετε δύο εισιτήρια της Lufthansa. Λόγω της υψηλής ζήτησης, θα γίνονται δεκτοί μόνο προσκεκλημένοι.
Την Πέμπτη 5-6 μ.μ.., η Αργεντινή θα διοργανώσει μια δεξίωση στο περίπτερο LGBT της Αργεντινής στο Hall 3.1. Ο Gustavo Santos, υπουργός τουρισμού της Αργεντινής, θα υπογράψει στρατηγική συμφωνία συνεργασίας με την έκθεση ΙΤΒ του Βερολίνου, η οποία έχει ως στόχο την από κοινού προώθηση και την ανάπτυξη του τομέα των LGBT ταξιδίων.

Την Παρασκευή 11, Μαρτίου από τις 9 έως 23:30 στο Axel Hotel, στο IGLTA & Axel Hotel Berlin ITB Party, θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες να δικτυωθούν και να συναντηθούν οι άνθρωποι. Κατά την εισαγωγή, οι επισκέπτες καλούνται να δώσουν 10 ευρώ για την κλήρωση, και τα έσοδα θα διατεθούν στο Ίδρυμα IGLTA. Το ίδρυμα αυτό έχει ως στόχο να αποκτήσουν την ασφάλεια, την αξιοπρέπεια και το σεβασμό οι ταξιδιώτες LGBT και ταξιδιωτικά γραφεία, ιδίως σε περιοχές όπου ο τουρισμός είναι ακόμα υπό ανάπτυξη. Η ITB Berlin υποστηρίζει το Ίδρυμα IGLTA.
Το Σάββατο , οι συνεργάτες της ITB IGLTA, visitBerlin και το pink pillow Berlin Collection Hotels, προσκαλούν τους εγγεγραμμένους επισκέπτες στο πρωινό LGBT ITB στο ξενοδοχείο Sylter Hof Berlin.
Η LGBT στο Συνέδριο της ITB Berlin
Την Παρασκευή, 11 Μαρτίου στο Συνέδριο της ΙΤΒ του Βερολίνου, θα συζητηθεί το ζήτημα του τουρισμού ομοφυλοφίλων. Με τίτλο «Νέες προκλήσεις για τους καθιερωμένους και νέους προορισμούς για το Gay & Lesbian τομέα ταξιδίων», θα δοθεί έμφαση σε προορισμούς που έχουν ήδη επιτύχει τα όρια της πιθανής ανάπτυξης και τώρα προσεγγίζουν νέες αγορές όπως οι τρανσέξουαλ. Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν πολλές περιοχές του κόσμου, όπου οι ταξιδιώτες LGBT δεν είναι ακόμα ευπρόσδεκτοι. Μετά την εισαγωγή του Rika Jean-François, επίτροπος της ΕΚΕ, και του μέλους του διοικητικού συμβουλίου του ιδρύματος IGLTA, θα μιλήσουν οι Peter Jordan, του Toposophy, από το Άμστερνταμ, ο Thomas Roth, ιδρυτής της Community Marketing & Insights του Σαν Φρανσίσκο, σχετικά με τις εμπειρίες τους και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι διάφορες αγορές. Στη συνέχεια, μια συζήτηση που θα εποπτεύεται από τον Thomas Bömkes, διευθύνων σύμβουλο της Diversity Tourism GmbH, LGBT θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή όλων.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *