Η Global Blue βελτιώνει τις αφορολόγητες αγορές

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η Global Blue εγκαινιάζει τη νέα έκδοση της εφαρμογής Shop Tax Free, την τελευταία από μια σειρά ψηφιακές καινοτομίες, που στόχο έχουν να βοηθήσουν τους καταναλωτές να βελτιώσουν την εμπειρία αγορών Αφορολογήτων Ειδών (Tax Free Shopping – TFS).

Ένα έξυπνο, διαισθητικό εργαλείο, που παρέχει στους ταξιδιώτες όλα όσα χρειάζονται για τις αγορές Tax Free προϊόντων.

Η νέα, βελτιωμένη εφαρμογή Shop Tax Free, με χαρακτηριστικά όπως είναι η ζωντανή παρακολούθηση των επιστροφών φόρων, η προηγμένη χαρτογράφηση, οι περιεκτικές πληροφορίες για προορισμούς Tax Free Shopping σε όλο τον κόσμο και η ψηφιακή κάρτα Shop Tax Free, αποτελούν τον ιδανικό «σύντροφο» για κάποιον που ταξιδεύει με σκοπό τις αγορές.

Οι αγοραστές σε παγκόσμιο επίπεδο (Globe Shoppers) μπορούν τώρα να κάνουν λήψη της νέας εφαρμογής Shop Tax Free από την Global Blue, σχεδιασμένη να τους προσφέρει μια απρόσκοπτη και εξατομικευμένη εμπειρία σε κάθε στάδιο των αφορολογήτων αγορών τους κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους.

Η εφαρμογή διατίθεται στα αγγλικά, τα ρωσικά και τα κινέζικα και έχει σχεδιαστεί κυρίως για να βοηθάει τους συχνούς* αγοραστές παγκοσμίως να σχεδιάζουν, να ψωνίζουν και να διεκδικούν επιστροφές φόρου μέσω του smartphone τους. Η πρόσβαση σε ταχείες και εύχρηστες λειτουργίες είναι ιδιαίτερα σημαντική για αυτή την κατηγορία ταξιδιωτών, που αντιπροσωπεύει περίπου το 8% των Globe Shoppers και πάνω από το 40% των δαπανών παγκοσμίως.

Παρακολούθηση και διαχείριση επιστροφής χρημάτων

Η εφαρμογή διαθέτει μια ευρεία γκάμα εργαλείων που βοηθούν τους ταξιδιώτες να διαχειρίζονται ενεργά τις επιστροφές φόρων τους, ενώ οι υπηρεσίες γεωγραφικής θέσης τους καθοδηγούν στα πλησιέστερα γραφεία εξατομικευμένων υπηρεσιών και επιστροφής χρημάτων.

Ο υπολογισμός επιστροφής χρημάτων έχει επίσης ενσωματωθεί, παρέχοντας ζωντανές ενημερώσεις για το νόμισμα και αυτόματη μετατροπή νομισμάτων. Οι πληροφορίες TFS, όπως τα ελάχιστα ποσά αγοράς και οι τοπικοί κανόνες φορολογικής ατελούς αγοράς, είναι επίσης προσβάσιμες μέσω της εφαρμογής.

Εγγραφή με ένα πάτημα

Μέσω της εφαρμογής, η κάμερα του τηλεφώνου επιτρέπει την εγγραφή, με ένα άγγιγμα, στην κάρτα Shop Tax Free της Global Blue, η οποία είναι αποδεκτή σε 305.000 καταστήματα παγκοσμίως, βοηθώντας τους αγοραστές παγκοσμίως να διεκδικήσουν επιστροφές χρημάτων, χωρίς την ταλαιπωρία της συμπλήρωσης των αφορολόγητων εντύπων. Μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής, η εφαρμογή δημιουργεί μια εικονική κάρτα Shop Tax Free, η οποία μπορεί να προστεθεί στο Apple Wallet για εύκολη χρήση.

Η κάμερα του τηλεφώνου λειτουργεί επίσης ως ενσωματωμένος σαρωτής γραμμωτού κώδικα, βοηθώντας στην εύκολη αναγνώριση των φορολογικών εντύπων και ξεκλειδώνοντας τα οφέλη της ζωντανής παρακολούθησης της διαδικασίας επιστροφής χρημάτων.

Προηγμένη χαρτογράφηση

Η λειτουργία χαρτών της εφαρμογής παρέχει τη δυνατότητα προηγμένης αναζήτησης, επιτρέποντας στους εν δυνάμει αγοραστές να αναζητούν καταστήματα κατά πόλη, μάρκα και όνομα. Η εφαρμογή συγκεντρώνει περιοχές πυκνοκατοικημένων καταστημάτων, ενώ η Global Blue θα ενσωματώσει στην όλα τα παγκόσμια σημεία επιστροφής χρημάτων και τα εμπορικά σημεία, τους επόμενους μήνες.

Η εφαρμογή είναι επίσης ένα ισχυρό εργαλείο όταν ο ταξιδιώτης φτάνει στον προορισμό του, βοηθώντας τον να τον εξερευνήσει, εντοπίζοντας, παράλληλα, τα καταστήματα που τον ενδιαφέρουν, χρησιμοποιώντας τη γεωγραφική τοποθέτηση. Για τους εμπόρους, αυτές οι υπηρεσίες γεωγραφικού εντοπισμού μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την προώθηση συγκεκριμένων καταστημάτων ή γραφείων επιστροφής χρημάτων, παρέχοντας πρόσθετες ευκαιρίες μάρκετινγκ.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε iOS και Android και μπορεί να μεταφορτωθεί στο App Store και το Google Play Store.

* Ως συχνούς αγοραστές η Global Blue αναγνωρίζει τους ταξιδιώτες που έχουν προχωρήσει στην αγορά αφορολογήτων ειδών τρεις φορές κατά τους τελευταίους 24 μήνες.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *